6681 i jedno malo pitanje
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
6681 i jedno malo pitanje
Dobio sam ponudu da uzmem Nokia 6681 za 120eura.Uz telefon ide samom punjac.Pa pitanje glai da li da se upustim u tu igru,treba sve ostalo da dokupim(najvise ce biti problem memorijska).Mnogo bi mi znacilo da me posavetujete do ponedeljka kada bih eventualno i kupio,ako vi kazete da treba.Hvala unapred

- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lazaboj, ja ti odmah kazem da ne vredi, bolje dodaj jos koji evro i kupi taj 6680 sto ti je vertu savetovao. A pogotovu ako je kradena roba.... U svakom slucaju, ako se na kraju i odlucis da kupis ovaj fon, obavezno od prodavca trazi na uvid licnu kartu, prepishi sve podatke, i ako imas u policiji nekoga bilo bi jako dobro danas da trazis da ti izdiktira imei broj, a ti preko tog nekog proveris da li je broj na spisku onih koji se potrazuju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Re: 6681 i jedno malo pitanje
Hvala vam svima na brzim odgovorima.Telefon ne bi trebalo da je ukraden,kupio bih ga u prodavnici(polovan je naravno).Momak koji radi tamo mi kaze da je jeftin zato sto nije popularan!?Mada sam dobio i ponudu pre nekih pet minuta za 6680 u fullu,bar se nadam da je tako rekao.Pa mislim da cu to uzeti.Hvala vam svima jos jednom. 
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
- Gallee..
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
moz' bit' al' ne mora da znaci.. pa ako imas garanciju naravno da nije kraden (pod uslovom da se imeii poklapaju na garantnom leestu i imei telefona).. ma ljudi bolje sacekajte da skupite za novi telefon no da rizikujete i da kupujete polovne (mogu biti kradeni, sa mnogo padova...........)
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
Re: 6681 i jedno malo pitanje
Hvala vam svim.Resio sam se i nasao jedan 6680 skoro u fullu za nekih priblizno 130eurica.Fali mi usb kabel,rece da ce me zvati ako mu donesu(bas se nesto mislim da hoce,ali da ne gresim dusu u coveka i prodavnicu/servis nadamo se).Pozdrav svima