Klub E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Klub E61

Post od miodrage »

Posto vidim da mnogi telefoni naprasno dobijaju svoje mesto u "Hall of Fame" :D mislim da je potpuno neopravdano izbaciti ovaj po meni ultra-sega-mega-giga-turbo-ultimate phone odatle. Znachi moderatori prebacite ovo u STICKY mode :) Hvala
Salim se malo, ali mislim da bi ovaj odeljak mogao da bude za sve vlasnike E61, a vidim da nas ima... zato javljajte se!
Tu bi mogli da pishemo zapazanja o telefonu, programcice koje smo nasli na netu, razne novootkrivene zanimljivosti itd. E sad, da bi ovaj odeljak foruma proradio potrebna mi je podrska vas vlasnika E61.
Evo, ja cu za pocetak da dam spisak programcica koje koristim u telefonu:
X-plore v1.00
CoolSMS+
Private Call & SMS Guard 3.2
Agile Messenger 3.78
Mobile Weather 1.1
Mail4Exchange 1.3
Y-Browser 0.77 (penzionisan pre 10-ak dana prelaskom na X-Plore)
Adobe PDF
FSCaller 1.2
Handy Taskman
ScrnSnap60
Jimm
KVMobile antivirus aka Jiangmin antivirus
Zip Manager
NsysInfo
IRL_Vimio Live TV
Alarm Manager
Smart2GO
Symmy
Divx Player 0.86
Hour Power
Digital Clock
Remind Me
Bike Power
mIRGGI
BT Explorer
Phone Guardian 1.00
SPMark 04 for S60

To je trenutni spisak programcica u mom telefonu, i imam jos jedno 10-ak igrica u njemu. Probao sam jos najmanje 3x ovoliko programa ali nisam bas bio zadovoljan njihovim ucinkom te su leteli napolje.

Takodje, ako mislite da imate neke dobre teme u telefonu, napravite screenshotove, i okacite ih.
Pa izvolj'te, da cujem Vasa misljenja, i pisite jer to je jedini nacin da dospemo u "Hall of Fame" :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ccc,miodrage sto otvaras novu kad vec postoji tema o e61,al' posto si kolega vlasnik,ne mogu da ti zamerim :D
Evo kad sam vec tu,da pitam nesto.Imam jedan problem,tacnije misteriju :)
Primetio sam u log-u gomilu konekcija preko gprs-a,koje nisam ja uspostavljao,vec telefon automatski i sve su otprilike 2-10kb velicine.Znaci uhvatio sam ga par puta kako se konektuje i posle par sekundi diskonektuje :)
Odmah da presecem,virus nije sigurno.E sad ne znam da li je u pitanju neki program (nemam ideju koji) ili to telefon sam radi (opet nemam ideju zasto).
Ako neko ima konstruktivan predlog neka 'rekne :D ,u svakom slucaju zamolio bih vlasnike da obrate paznju na ovo i vide da li se isto desava kod njih.

PS. Predlazem da se ova tema spoji sa "E61 utisci i iskustva vlasnika" i naravno da se zalepi :)
Poslednja izmena od Phantom Lord u Ned, 15. Apr 2007. 09:42, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

miodrage, postoji već tema u kojoj se govori o aplikacijama i programima za Symbian v60 v3...potopuno je nepotrebno da ih ponavljaš ovde...ako je postoji neka aplikacija ili program koji je specijalno pravljen za e61 (a ne znam da li takvog uopšte ima), onda ga i navedi...ali ovakvi spiskovi će biti brisani...Ne treba da ovo bude tema u kojoj ćete hvaliti i veličati svoj telefon, već mesto gde će se pisati o specifičnostima i problemima koji nastaju u korišćenju e61 sa namerom da se korisnicima pomogne...To i jeste svrha ovog foruma... 8) :wink: :) Tek ako ima korisnu vrednost tema može da se nađe među "lepljivim" temama... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ninolina dearest, pa i 6630 a kako vidim i e50 imaju svoje teme, te ne vidim razlog da E61 nema svoju. Sa 6630 se poklapa jos gomila telefona tipa n70, n71, n72, 6680, 6681... a e50 se poklapa sa n73, e60, e61... a ovi pobrojani telefoni nemaju svoje teme. Slazem se da su neki telefoni sa ovog spiska izuzetno zastupljeni dok drugi bas i nisu, ali opet ... :D
Phantom Lord, vrlo interesantno, ja to kod sebe nisam primetio. Video sam gomilu malih konekcija, ali znam da sam ih ja pravio. Proveri da ti neki program nije podesen da se automatski updatuje, recimo Mobile Weather, Mail4Exchange...
Ako nije to, onda ipak razmotri da nije neka virusologija... Ne znam kako si tako siguran da nije. Slazem se da ima malo virusa za mob, i da im bas treba dozvoliti da udju i da se instaliraju, ali je nepaznja chudo. Ako antivirus i izbaci da je sve ok, jel si onda 200% siguran da je sve ok? Ja bas i nisam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ma siguran,skenirao sam ga.A i da jeste virus,onda slabu stetu pravi,mislim mozda mi uzme 100kb mesecno,to nije nista,nego me samo zanima sta je u pitanju.Isao sam redom u sve programe i nista.Mada nije ni bitno,doskocio sam mu,tj. osakatio sam gprs access point u podesavanjima,tako da kada mi zatreba ja ga samo "ukljucim" :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

miodrage, moj propust, kada sam postavljao neke teme kao "lepljive" promakla mi je tema o E61, evo sada je i ona prilepljena! :wink:

E61 utisci i iskustva vlasnika!

Zaključana tema