Nokia 8800 Sirocco gold

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Nokia 8800 Sirocco gold

Post od Dexter »

Napravljena je od 18-karatnog zlata...Ima kameru od 2 Mpx, 262k TFT ekran, radio, BT itd... cena: 1000e

SlikaSlika
Slika

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Lepa spravica, taman za drugi mob... :wink:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Bas lepo a kada ce se pojaviti,video sam je na onom sajtu gde su slike najavljene 8600 Luna telefona 8)
Poslednja izmena od vertu u Sub, 21. Apr 2007. 15:17, izmenjeno 1 put ukupno.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma ja mislim da se ona vec pojavila,bar je P.Diddy seta u spotu Last Night,mada su mu mozda dali probni primerak :D .Rekao bih da je ova mnogo bolje uradjena,nego obicna zlatna 8800 jer nije bas izrazena ona jasna zlatna boja,nego je malo rekao bih svetlija,a ona i u mraku svetli koliko je zuta,tako da je malo bezveze,ali ova je bas cool.E posto posedujem 8800 se samo da kazem da je mob bas odlican i da sam prezadovoljan,dizajn je ne prevazidjen bar po meni(uskoro prodajem n70 jer sam dobio ponudu koja se ne odbija,pa cu da vidim kako cu bez symbiana). I cena je sasvim ok posto je zlatni ,a obican je oko 800e,samo kod nas ima da bude cirka 2000e :D .E sad malo off,ali kad smo vec u ovako luksuznoj temi,pre neki dan kaze meni jedna drugarica dodji da ti pokazem mob od njene keve,ja odem kad ono vertu,ja kazem ok,nista posebno cak i me razlikujem i pitam posto je,pitam onako bezveze,kaze ona 35000e(nekoliko desetina sirocco gold :D ),nema ovde da se kupi,odmah sam joj vratio,zamisli ispustim on se malo ogebe ispadne jedan dijamant na broju i steta jedan dobar polovan C4 :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

andrijano napisao:35000e
35000e?! Ako je tako, materijal je sigurno vanzemaljskog porekla- nema druge. Verovatno sa planete Kripton. :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Mnogo mocno izgleda ovaj mobilni,pogotovo sa ovim screensaverom,kao neki skupoceni rolex (jako me na rolex podseca po satu i onom datumaru pored),stvarno su ga odradili :o :o :o !!!!!!!!!!!!!!
D500&E71

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

Andrijano napisao:,kaze ona 35000e

ta laze pa ne misli

cene mobilnih -

najskuplji vertu, od serijskih telefona - 6000e

najskuplji od ne serijskih onaj ruski smartphone sa dijamantima - 100 000e za klijentelu elitnu

znaci - laze ko nezdrava!

btw, ovo mi je haos smeshno, hahaha koji magarac, ovakve ribe treba ... huh, vec sam opomenut za shirenje nasilja po sajtu, uglavnom, komentar na ovom sajtu za Vertu Signature gold od neke "barbarele" glasi -
Barbarela napisao:Ovaj tel je EXTRA !!! Ja imam 2 komada i prezadovaljna sam.Bas je extra !!! Barbarela
:lol: :lol: :lol:
There is no knowledge that is not power

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Odosmo u off...A shto se tiche ove Nokije mislim da cena od 1000e i nije mnogo kad se uzme da mu je to neka pochetna cena i da ce da pada...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Evo odosmo malo u off,ali kad mora.Danas sam pitao kevu od drugarice kaze da ga je platila 29000 funti u Londonu (Igoritza nije samo Srbija svet :) ,gde royalton prodaje telefone :o ) jer ima neke delove ne standardne.Mislim ako me laze njen problem ,ali ja joj verujem jer sam odrastao sa njima.E sad meni se licno ne svidja jer uz ovaj mob kako neko rece ide vila i jahta od 60m,a i nije mi fora da mi mob bude bude skuplji tri puta od auta,kako mog tako i od auta njene keve.

A sada da se vratimo na temu ko hoce da kupi 8800 se gold moze od ponedeljka u royaltonu,ali kakvi su oni sabani bice jedno 2500e :D

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Andrijano,jel to sa PDV-om? :lol:
Ovaj 8800 izgleda bas super,nije zut kao limun.E za ovo vredi da se da butka eura,jer se zna da cena ne pada tako lako,za razliku od npr n95.
PS. Andrijano je ranije pominjao da je zvuk u slusalici kod sirocco malo slabiji u odnosu na klasican 8800,pitam se da li su to ispravili? :roll:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ako je taj Vertu ili sta je vec, i placen 29000 funti,to mu dodje tacno 42712 evra :D :D :D
Bas bi voleo da upoznam likove kojima treba takav telefon (imaju palatu i jahtu,podrazumeva se) :roll: :roll: :roll:
Sto kaze Lobachewsky, materijal je sigurno vanzemaljskog porekla, pre bih rekao neka legura Niplanijum Tormonida :roll: :roll: :wink:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Green, pa takve telefone nose likovi kojima se to moze,eto npr David Becam nosi neki vertu,ali on je za njega dao pola svoje nedeljne plate (sto mu dodje oko 50.000e),dok ljudi kod nas daju celomesecnu platu za telefon,pa vi sad vidite ko je bolji- mi ili bekam??????????????
D500&E71

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

E Phanntom Lord dobro si rekao ovo nije zut kao limun,to je prava rec 8),jel kad sam ga video u spotu p,diddy-ija,bas sam sam pomislio,sto je dobra boja :wink: .E sad nesto neobjasnjivo.kad sam uzeo 8800se,pre tri meseca svi su pricali kako ima slab zvucnik da se ne cuje sagovornik najbolje i to sam prvo proverio i stvarno covece se slabije culo(do tada mi je prvi mob bio n70),znaci n70 ide u drugi plan vise za poruke,a 8800 se za pricanje i posle izvesnog vremena provalim da kada pricam sa n70 da moram da smanjim jacinu zvuka bar na pola jer je zvuk prejak.Danas posle tacno 96 sati razgovora na 8800 se mislim da je zvuk sasvim ok,kad se naviknes.Jedino na raskrsnici kod Londona(ugao srpskih vladara i kneza milosa u spicu se bas najbolje necuje,ali nije ni bitno :) ,jer tu ne cujem ni sam sebe.).Znaci da rezimiram sve je to stvar navike,mada mozda za nijansu moze glasnije jer je meni ipak pojazan zvuk na max.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

loki13, pa zato i napisah da mi je upoznati te likove koji daju tu lovu na telefon,mislim u Srbiji.
Ostavimo sad Bekama i njemu slicne,za takve manekene se ja ne brinem,ali ko jos u Srbiji bi dao 35000 ili 40000 evra samo na telefon,pa makar to bio i neki Karic ili neki "mafioza" iz kraja ili neki tajkun kao Miskovic "Delta"...ma dajte molim vas...

P.S. Beckham ipak ima maaalo vise od 100 000 evra nedeljno (pre ce biti 2 puta toliko) :wink: :wink:

Znam...off :oops:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Green, ko ima svaka mu cast,mislim sta drugo reci,i ja bih voleo da mogu da potrosim tu kolicinu novca na svoja zadovoljstva onako da ni ne trepnem...........
Ali posto nemam nazad na ucenje i posao,pa ce da bude........
Mali offffff....
D500&E71

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

loki13, u pravu si, sta znas, mozda bi i mi tako da imamo viska evrica po dzepovima, pa trk po suvo zlato i dijamante dok nije Beckham sve pokupovao :D :D :D

Da ne odstupimo od teme, ipak ovako nesto vredi uzeti ako bas morate potrositi malo vise kinte,1000 evra je ipak mnogo manje od Vertuovih pitaj Svetog Petra koliko... :roll:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

Oce nas koji si na nebesima da se sveti ime tvoje.........

salim se, pa kao sto kaze Green, mnogo je bolje kupiti 8800 za somica no vertu za 5,6,7 hiljada evrica.. 8800 i vertu su podjednako atraktivni tako da je bolje dati 1000 nego par soma za vertu telefone..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

@ gallee : meni se cak ova 8800 schiroko gold i vise svidja nego bilo koji Vertu. A ceba uopste nije visoka... Pa i obican schiroko je bio toliko kad se pojavio.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

...samo sto ce ovaj na toliko i da ostane :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Evo pojavio se i kod nas 1270e,pa dobro najavljeno je 1000e,mora malo i dase zaradi :lol: .Ja sam licno ocekivao 2500e,ali sigurno nauceni iskustvom sa n95 kadse pojavila za 1400e,a posle tri dana bila 900e(sigurno jer je prodaja bila dobra :D ) su stavili neku razumniju cenu.

Odgovori