Ma ja mislim da se ona vec pojavila,bar je P.Diddy seta u spotu Last Night,mada su mu mozda dali probni primerak

.Rekao bih da je ova mnogo bolje uradjena,nego obicna zlatna 8800 jer nije bas izrazena ona jasna zlatna boja,nego je malo rekao bih svetlija,a ona i u mraku svetli koliko je zuta,tako da je malo bezveze,ali ova je bas cool.E posto posedujem 8800 se samo da kazem da je mob bas odlican i da sam prezadovoljan,dizajn je ne prevazidjen bar po meni(uskoro prodajem n70 jer sam dobio ponudu koja se ne odbija,pa cu da vidim kako cu bez symbiana). I cena je sasvim ok posto je zlatni ,a obican je oko 800e,samo kod nas ima da bude cirka 2000e

.E sad malo off,ali kad smo vec u ovako luksuznoj temi,pre neki dan kaze meni jedna drugarica dodji da ti pokazem mob od njene keve,ja odem kad ono vertu,ja kazem ok,nista posebno cak i me razlikujem i pitam posto je,pitam onako bezveze,kaze ona 35000e(nekoliko desetina sirocco gold

),nema ovde da se kupi,odmah sam joj vratio,zamisli ispustim on se malo ogebe ispadne jedan dijamant na broju i steta jedan dobar polovan C4