Baterija za 7110?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Baterija za 7110?
Zna li neko ima li gde da se kupi baterija za ovaj telefon? (7110) Tip baterije je: BLS 2S.
Da ne bih jurio po celom gradu, znacilo bi mi mesto gde ima ona da se kupi ili neko mesto gde se prodaje dosta vrsta baterija pa bih tamo pogledao za ovu konkretnu.
Hvala & PozZ
Da ne bih jurio po celom gradu, znacilo bi mi mesto gde ima ona da se kupi ili neko mesto gde se prodaje dosta vrsta baterija pa bih tamo pogledao za ovu konkretnu.
Hvala & PozZ
Ja mislim da imas na slaviji u ulici kralja milana gde trole idu, znaci cim krenes sa slavije prema trgu sa leve strane ne znam kako se zove radnja, uvucena je, pored zlatare, ja sam tu uzeo za 6150 i vec dve i po godine radi odlicno, mislim da kosta 400 dinara!! 

RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Ja sam pre 5 dana kupio u Balkanskoj, kada udjes u neki kao trzni centar i popnes se na sprat, TRITEL ili tako nesto se zove. Najtanja i najlaksa(imam i Li-Polymer, laksa je i od nje) baterija koju sam video za 7110, kao Li-Ion, traje mi 3 dana, dakle 4 max. u stand-by-U. Verovatno ima kapacitet oko 600-700 mAh, kosta 650 dinara.
p.s. Ako iko zna gde ima ili se prodaje ili bi prodavao neku bateriju za 7110 sa malo vecim kapacitetom, nebitna mi je debljina i tezina, ukoliko je baterija funkcionalna, treba mi samo da traje 5-6 dana, posto ne volim da brojim crte na displeju i racunam kapacitet napamet, bio bih zahvalan da mi posalje poruku ili me pozove na 060/318-50-60. Unapred hvala.
p.s. Ako iko zna gde ima ili se prodaje ili bi prodavao neku bateriju za 7110 sa malo vecim kapacitetom, nebitna mi je debljina i tezina, ukoliko je baterija funkcionalna, treba mi samo da traje 5-6 dana, posto ne volim da brojim crte na displeju i racunam kapacitet napamet, bio bih zahvalan da mi posalje poruku ili me pozove na 060/318-50-60. Unapred hvala.
Kontaktirao sam Alpha Copy, u YUBC-u, kazu mi, ne bas preterano ljubazno - da naglasim, da se vise ni u Nokiji ne prave takve baterije - tim recima bukvalno, ali imaju jednu specijalno sacuvanu od 1100mAh i kosta 2850 dinara. Koji optimisti, pomislih.
Poslao sam danas otprilike 200 e-mailova nokiJinim radnjama, predstavnistvima, servisima itd. koje sam nasao na sajtu www.nokia.com. Stiglo mi je 40ak odgovora do sada, pritom nekoliko bas iz Finske i mislim dva iz Estonije, i pisu da se i te sto ih ovde zovu "stare" baterije normalno proizvode, samo sto ako hocu da kupim moram da dodjem u Estoniju.
Takvi su svi odgovori koje sam do sada dobio, izgleda da je najveci problem to sto nemam Visa ili American Express karticu, koju bih mogao da koristim na celoj planeti, pa da mi oni samo skinu neku sumu sa racuna i prebace na svoj, i onda od tih "virtuelnih para" posalju, a ovako ako bi mi ovi radnici slali postom, morali bi oni prvo da je kupe "za sebe", pa tek onda da salju iliti varijanta sa tetkom iz Finske je jos uvek neprevazidjena ovde u Srbiji.
Osecam se kao da je drugo zasedanje AVNOJ-a u Jajcu trenutno u toku. Zemljo "progutaj me" !
Poslao sam danas otprilike 200 e-mailova nokiJinim radnjama, predstavnistvima, servisima itd. koje sam nasao na sajtu www.nokia.com. Stiglo mi je 40ak odgovora do sada, pritom nekoliko bas iz Finske i mislim dva iz Estonije, i pisu da se i te sto ih ovde zovu "stare" baterije normalno proizvode, samo sto ako hocu da kupim moram da dodjem u Estoniju.
Takvi su svi odgovori koje sam do sada dobio, izgleda da je najveci problem to sto nemam Visa ili American Express karticu, koju bih mogao da koristim na celoj planeti, pa da mi oni samo skinu neku sumu sa racuna i prebace na svoj, i onda od tih "virtuelnih para" posalju, a ovako ako bi mi ovi radnici slali postom, morali bi oni prvo da je kupe "za sebe", pa tek onda da salju iliti varijanta sa tetkom iz Finske je jos uvek neprevazidjena ovde u Srbiji.
Osecam se kao da je drugo zasedanje AVNOJ-a u Jajcu trenutno u toku. Zemljo "progutaj me" !

Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Hvala, videću ako nema neki u Bosni ili Crnoj Gori, danas sam samo klikĆao na kartu Evrope na nokiJinom sajtu i ne sećam se da je u Bosni išta bilo, a u Hrvatskoj sam na virtuelnoj karti izbrojao 86 predstavništava - čisto kao usporedbu sa Srbijom "majkom".
Nije mi hitno za ovu bateriju, pa mnogi ljudi u mojim rečima prirodno u svojim glavama generišu utisak teškog davitelja i nesvesno stvaraju neku vrstu odbojnosti - jer razmišljaju kao roboti sa jednom jedinom funkcijom tj. u hard disku fabrički integrisanom opcijom "kontra" ali nema veze to ne spada u moje probleme, a i do sada mi je čak nekako postalo interesantno da razgovaram sa tim ljudima što prodaju opremu za mobilne telefone, inače sam danas i nekome u Zagrebu rekao BOK, pročačkaću na još nekoliko mesta, još uvek čekam odgovor, usput sam spomenuo nemili događaj iz Alpha Copy-a, sa kime god da sam danas imao prilike da razgovaram odatle - upravo taj čovek je živo oličenje onog pravog srpskog neprofesionalizma i komunističkog vremena koje dotični nije ni video, a kamoli osetio. Svima sa kojima budem imao kontakt od sada pa nadalje i ubuduće u vezi mobilnih telefona ću da ispričam svoje iskustvo. Toliko o reputaciji. Volimo te otadžbino naša. p.s. Ima ona poučna pesma "pucaj mi pravo u čelo"
Pozdrav.
Nije mi hitno za ovu bateriju, pa mnogi ljudi u mojim rečima prirodno u svojim glavama generišu utisak teškog davitelja i nesvesno stvaraju neku vrstu odbojnosti - jer razmišljaju kao roboti sa jednom jedinom funkcijom tj. u hard disku fabrički integrisanom opcijom "kontra" ali nema veze to ne spada u moje probleme, a i do sada mi je čak nekako postalo interesantno da razgovaram sa tim ljudima što prodaju opremu za mobilne telefone, inače sam danas i nekome u Zagrebu rekao BOK, pročačkaću na još nekoliko mesta, još uvek čekam odgovor, usput sam spomenuo nemili događaj iz Alpha Copy-a, sa kime god da sam danas imao prilike da razgovaram odatle - upravo taj čovek je živo oličenje onog pravog srpskog neprofesionalizma i komunističkog vremena koje dotični nije ni video, a kamoli osetio. Svima sa kojima budem imao kontakt od sada pa nadalje i ubuduće u vezi mobilnih telefona ću da ispričam svoje iskustvo. Toliko o reputaciji. Volimo te otadžbino naša. p.s. Ima ona poučna pesma "pucaj mi pravo u čelo"

Pozdrav.
Kupio sam pre sat vremena u Sremskoj na drugom spratu, MyPhoneStore, Li-Po bateriju za 800 dinara, oznaka je BLS-2V, preko Google-a izbacuje da je to Li-Ion baterija sa 900mAh i vibracijom, a u prodavnici sam licno i personalno skinuo noktom srpsku nalepnicu na kojoj je pisalo Li-Ion baterija od 1000mAh, za NOK 6210, koja ide preko "originalne" na kojoj pise BLS-2V i made in Hungary, ostalo je kao i kod starih originalnih baterija, ono upozorenje da se ne baca u vatru itd.; kaze prodavac: "to je zato sto se po zakonu u Srbiju ne smeju uvoziti originali". Ja sam se smejao jedno 2 minuta dok me nije smorilo da se smejem, i ostavio 800 dinara jer sam pre nego sto sam skinuo srpsku nalepnicu, video ispod zalepljen NOKIA logotip, onako fensi kao sto pise "200dinara" na novcanicama pa se presijava na svetlu. Pre dve i po sekunde sam procitao da na logotipu iznad NOKIA pise original, a ispod accBsories, dakle B umesto E, tako da sam skoro potpuno siguran da se pravi u Srbiji. Videcu kako ce se pokazati u sledecih nekoliko dana, do sada nisam istrosio nijednu crtu, a pricao sam oko 20 minuta i poslao 5 poruka. Makar je deblja, pa se kao nadam da ce trajati 5 dana.
p.s. Jos jedna pozitivna stvar je da ispod ove baterije ne trpam parcice papira ispod kako se ne bi mrdala itd. nego zaista pase kao originalna, tako je jos uvek moguce da su srpske samo nalepnice. Pisem za 5-6 dana na ovu temu dok istestiram ciganiju. Pozdrav.
p.s. Jos jedna pozitivna stvar je da ispod ove baterije ne trpam parcice papira ispod kako se ne bi mrdala itd. nego zaista pase kao originalna, tako je jos uvek moguce da su srpske samo nalepnice. Pisem za 5-6 dana na ovu temu dok istestiram ciganiju. Pozdrav.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
grinskrin to je fora na tim nokia mobovima što prvu crtu drži dosta dugo a onda kada počnu da padaju crkava samo tako tj prazni se...ma šta te briga meni je sa korišćenjem držala tj još uvek drži 2 dana
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Pale su mi dve crte od kako sam je kupio, drzi se na poslednje dve.
@VeNoM
Meni ona Daxcell tanka, sto je ja zovem siptarska, drzi 3 dana mog koriscenja, 3 i po - 4 moze, ali ne zelim da razmisljam pa je svakog treceg dana uvece punim, iliti posle 68-72h
@VeNoM
Meni ona Daxcell tanka, sto je ja zovem siptarska, drzi 3 dana mog koriscenja, 3 i po - 4 moze, ali ne zelim da razmisljam pa je svakog treceg dana uvece punim, iliti posle 68-72h
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Iskreno mislim da se "rezervna" maska za ovaj telefon nije ni proizvodila, jer je nikada nisam video niti ikada cuo od bilo koga da postoji. Ja sam u protekla 2 meseca kupio 4 n7110, od toga sastavio dve "kao nove" koje koristim, i druge dve sam rastavio - kao za delove, pa ako ti nesto znaci mogu da ti poklonim jednu masku, jedino sto su obe "rezervne" prednje strane izgrebane, i na jednoj zadnjoj strani je bila polomljena antena, pa sam zbog viska slobodnog vremena nesto improvizovao tako da sadasnja antena lici na sve samo ne na antenu, a druga zadnja strana je izgledom ok, ali joj sa jedne strane fale one dve "kukice" na gornjem delu gde se hvata za prednju stranu maske, pa ima zazor. Mislim da je od 6150, 6110 i 7110 identican zadnji deo, jos mi nije zafalio, pa nisam siguran. Moj broj je 060/318-50-60, pa me pozovi ako hoces. Pozdrav.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ne preostaje ni meni nista drugo nego da kupim jos koji komad.
ima par sitnijih nedostataka ali prednja strana kao i zadnja su izuzetno ocuvane,malo se antena klacka,pukle su plastike srafica koje drze plocu za prednju masku ali zakrpio sam to nekako...javicu ti ja za tu masku ako mi zaskripi.hvala ti puno 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Neku MS Mobile za 6210 type:BMS-2V 900mAh 3.6V koja me drzi nekih 3 dana u zavisnosti od koriscenja,ima mali lag,klima se ali nisam mogao da nadjem bolju 
PS: Ako naidjes na neku ocuvanu 7110 za sitan kesh pa i neispravnu samo da bude ocuvana,pusti pp.10x

PS: Ako naidjes na neku ocuvanu 7110 za sitan kesh pa i neispravnu samo da bude ocuvana,pusti pp.10x

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Ma nije to problem sto se "crte baguju", nego sto baterija kako god okrenes drzi 3 dana, a ja bih hteo 7-8 dana, a potrosio sam 40 eura samo na baterije u poslednjih mesec dana i nijedna nije presla 3 i po dana, sem kad telefon bukvalno ne pipnem jer je u njemu druga kartica, pa izdrzi 6-7 dana. Sad gledam 6310i, oznaka baterije BPS-2, Li-Polymer, 1100mAh, cesto se u oglasima navodi da drzi i po 6-7 dana, a to je upravo ono sto mi treba. Sad cu da zovem MyPhoneStore i da im se naj***m keve ako imaju i tu u prodaji, jer su mi prodali neku BLS-2V, takodje Li-Polymer, a kapacitet ne pise, na internetu sam nasao da je mozda od 900mAh. Zovem sad pa uskoro pisem utiske.