maska za 6020
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
maska za 6020
Данас сам узео од друга Нокију 6020 па ме занима колико кошта маска за овај телефон?
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Kupio sam ja skoro masku...Imash ih u svim mogucim bojama i koshtaju 400din ali one kineske (vidi se da su fush),a imash i one malo bolje kao original i trebale bi da su oko 800din...Nemoj da te prevare,meni su hteli za 1300din. da prodaju a nabavna cena im je oko 4-5e...Tasko da nemoj nikako preko 1000 din. da dajesh za tu masku... 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
Citam sad ove postove i setih se kako meni uvalise kineza,e sad ja isto nisam znao sta je kinez a sta original,pa mi pokaza jedan lik iz servisa original masku i fus.Na originalu imas ispupcenja unutar maske za mikrofon i ostala ulegnuca ili ispupcenja na telefonu tako da se sve lepo uklopi.A sto se tice kineza
unutar maske je sve ravno,tako da nema sanse da ne prepoznas kineza.Meni je poklopac baterije tj zadnja maska spadala stalno jer nije imala nalepljen onaj kvadratic od sundjera i gume valjda (tako nesto),uglavnom je jako,jako los kvalitet i platio sam je 300 kinti,i posle original 700-800 kinti (ne secam se tacno),inace 6600 je bila pitanju..pozzzz 

<<<Black N96>>>