Bluethoot problem (n72 Nokia)

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
bokiboki
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Jun 2007. 16:11

Bluethoot problem (n72 Nokia)

Post od bokiboki »

Pozdrav svima, već duže pratim forum ali sam se tek sad odlučio da vas konsultujem, jer dosad sam sve mogao saznati sa foruma i bez dodatnih upita.

Ovako, imam Nokiu N72(od jučer :D) i imam problem. Naime, ne uspijevam da se preko PC Suita spojim sa telefonom putem Bluethoota. Ako idem preko softwarea koji sam dobio uz Bluethoot onda se mogu normalno spojiti na telefon, ali preko njega ne mogu da instaliram aplikacije zato što ih sve stavi u INBOX.

Unaprijed zahvalan, Bojan

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Moguće je da su drajveri za BT stari i da nisu kompatibilni sa PC Suite-om. A možeš i iz Inbox-a da instaliraš aplikacije, jednostavno ih pokreni... :wink:

bokiboki
Novajlija
Novajlija

Post od bokiboki »

Neće, kaže da nisu valjane i da se ne mogu otvoriti...

Nego može li mi neko poslati link za download nekog programčića za samo-zaključavanje keyboarda?

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

bokiboki napisao: Nego može li mi neko poslati link za download nekog programčića za samo-zaključavanje keyboarda?
Za to ti je dobar program koji se zove"smart setiings" sam zakljucava tastaturicu i mozes da stavim kao "start" na kompu...

bokiboki
Novajlija
Novajlija

Post od bokiboki »

a možeš li mi link dati od tog porgrama????

Na šta misliš kad kažeš - možeš ga stavit kao start na kompu?

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

pa imas start menu mozes da stavljas precice,imas opciju za restart fona i tako te gluposti.Uglavnom mozes sam da svavis i kako ce se zvati,nemora da pise "start" moze sta ti oces,i koje ti oces precice...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Moras da pazis kakve aplikacije ubacujes u njega!!Znaci nista sto se zavrsava na .exe ili .sisx ili nesto trece,jedino ti vrse posao .sis ili .jar fajlovi,naravno za taj model (mozda si skinuo neki za N80) jer mora da odgovara i verzija (recimo ja neke aplikacije koje su mi radile na 6680 nisam mogao kasnije da koristim na N70 i N72 pa sam morao da skidam novije verzije iako su ti modeli skoro identicni) i rezolucija aplikacije treba da odgovara jer ponekad i to pravi problem!!
A recimo ako zelis da cuvas te instalacione fajlove u telefonu (pa da ih recimo posle razmenjujes sa drustvom preko BT-a,naravno ako su freeware i smeju da se"dele"mada i da su krekovane... ;) neces u zatvor zbog sirenja popularnosti doticne) mozes korisiti programe tipa FExplorer (ima verzija na Srpskom),ili ProfiExplorer ili... sta ti volja!
A za zakljucavanje tastature ja na tvom mestu ne bi trosio memoriju na dodatne programe,imas default aplikaciju za to,koja zakljucava tastaturu posle 1 minut i otkljucava je samo koriscenjem security code-a,odlicna stvar!!!!
Pozdrav 8)

Milos M.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Okt 2006. 17:53

Post od Milos M. »

a ne zaboravimo levi taster i * - velika usteda memorije :D . Radi na svim Nokia Telefonima (provereno radi na N72)

Odgovori