Moras da pazis kakve aplikacije ubacujes u njega!!Znaci nista sto se zavrsava na .exe ili .sisx ili nesto trece,jedino ti vrse posao .sis ili .jar fajlovi,naravno za taj model (mozda si skinuo neki za N80) jer mora da odgovara i verzija (recimo ja neke aplikacije koje su mi radile na 6680 nisam mogao kasnije da koristim na N70 i N72 pa sam morao da skidam novije verzije iako su ti modeli skoro identicni) i rezolucija aplikacije treba da odgovara jer ponekad i to pravi problem!!
A recimo ako zelis da cuvas te instalacione fajlove u telefonu (pa da ih recimo posle razmenjujes sa drustvom preko BT-a,naravno ako su freeware i smeju da se"dele"mada i da su krekovane...

neces u zatvor zbog sirenja popularnosti doticne) mozes korisiti programe tipa FExplorer (ima verzija na Srpskom),ili ProfiExplorer ili... sta ti volja!
A za zakljucavanje tastature ja na tvom mestu ne bi trosio memoriju na dodatne programe,imas default aplikaciju za to,koja zakljucava tastaturu posle 1 minut i otkljucava je samo koriscenjem security code-a,odlicna stvar!!!!
Pozdrav