Problem oko usb kabla pri konektovanju sa 5200!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
pekiworld
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Maj 2007. 17:20

Problem oko usb kabla pri konektovanju sa 5200!

Post od pekiworld »

Zdravo!Pozz svim zaludjenicima u mobilne aparate :)! Problem je u tome sto kada ubacim usb u nokiu 5200 ona ga detektuje i kada izaberem rezim rada (nokia mod,smestanje podataka...)kliknem ok i odjednom se prekine kontakt i ne mogu nista da prebacujem,nestane ikonica da je detektovan usb na display-u!Sta ciniti?!Unapred HVALA!

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Stvarno ne znam. Ali koliko vidim, imas 5200 koja podrzava memorijske kartice, pa ti toplo preporucujem da kupis card reader, ima ih po prodavnicama kompjutera za neke smesne novce, a stvarno su dobre i korisne sprave. Samo metnes card reader u usb, i karticu u card reader, i rokaj, nikakvi drajveri, nikakve zezancije

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

moj savet probaj da ukljucis na usb na ploci,jer kad sam isao do drugarice i ima ono comtrade kuciste ukljucimo napred i ne prepoznaje W950 a na ploci najnormalnije,mada ja na chieftecu nemam problema :wink:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

pekiworld - klikneš OK na jednu od opcija i info nestane sa displeja moba, jel'? Ako je tako onda to nema veze sa PC...
edit
...pošto pokušaj konekcije sa PC kreće tek posle odabira opcije, default mode, printing ili data storage
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori