Dakle pitanje je jednostavno, imam Nokiu 6300 i htedoh da uzmem vecu microSD karticu, ali mi rekose u radnji da ne uzimam vecu od 1GB jer sa onom od 2GB telefon se "BAGUJE"...
Zna li neko nesto vise o tome? U kom smislu se BAGUJE? Mozda radi sporije sa tom emorijom zbog njene velicine ili...?
Hvala unapred!
MisroSD memory card Nokia 6300- 1GB ili 2GB ???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Wicker Man, pa ja lepo uze ikonicu muzika i pomeri je na telefonov hard disk, kad ono pise 30 minuta do kraja prebacivanja... Ja nisam ni obratio paznju sta sve tu ima, jos mi bilo glupo sto toliko sporo salje...
Kad ono, ja odem u memoriju, pise zauzeto 5000mb, a slobodno 2500
Ja reko greska, odem u player, kad ono 1200 pesama, i svaka od 4mb. Plus jos nesto malo klipova, i to mu dodje to... 

iPhone + CX300
Spyker, Imam 6233 i drugari su mi doneli karticu micro sd od 2 gb. Telefon jedno vreme normalno ocitava melodije, kad od jednom nema kartice i vrati mi default melodije. Izvadim karticu pa ubacim treba mu malo vremena prikaze da ima i tako. Rasklopim telefon da vidim da nije do kontakta nekog, ma sve ok. E sad da li je do softvera imam neki 5.10, a na ostalim temama vidim da je novi 5.43. Sta bi vi preporucili?
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
KRSTIC4U pa i sam mozes zakljuciti sta treba da radis, ubaci novi update i trebalo bi da su tvoji problemi reseni.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album