Nokia 3500 classic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
julio
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 08:07

Nokia 3500 classic

Post od julio »

Pozdrav cenjeni clanovi foruma.

Da predjem na stvar sta me zanima kod ovog telefona.Naime devojka i ja smo odlucili da se pocastimo ovim podelom, svidja nam se oblik , solidne karakteristike, izgled, cena i mogucnost da je u bojama.Dakle hteli bi plavi i rozi.I vidimo na slikama na ovom sajtu i preko pretrage , da zadnji deo telefona je u toj boji.Dakle ako je plvai zadnji deo je skroz plavi.
To nam se ni malo ne svidja, telefon gubi na ozbiljnosti i deluje suvise "plasticno".

Pitanje je, da li ovaj telefon dolazi u plavoj i rozoj boji (dakle napred da ima nijanske tih boja) a da je zadnji deo skroz crn?

Hvala puno na odgovorima!

i ako neko moze da kaze nesto o ovom modelu, primetim da nije bas zastupljen tacnije popularan.

Hvala :)

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

julio, pa seriji 3xxx kod nokije je [re svega posvecena mladjim i nezahtevnijim korisnicima,tako da ne bi trebalo da te cude te boje....
A mislim da nema ta kombinacija boja koje ti trazis...
Pogledaj 6300,jeste malo skuplji ali vredi svaki euro vise (u odnosu na 3500cl)
D500&E71

julio
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od julio »

@loki13, hvala na odgovoru.Vidim nisu bas svi sigurni oko ovog pitanja, nazvao sam nekoliko radnji niko ne zna tacno.
Dakle, zadnja maska da li moze da dodje i u crnoj boji iako je napred recimo pink ili blue?
Ako ne, da li moze posebno da se kupi zadnja crna maska, da li to uopste postoji?

Hvala

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

julio, pa uvek mozes da kupis dodatnu masku pa da kombinujes, ali nikako da kupis samo pola tj. zadnju masku...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Kod zvaničnog predstavnika, tj. distributera može da se kupi bilo koji deo maske odvojeno (mada kod modela koji nisu X-press se naplaćujei ugradnja), ali za cenu originalne maske mogu da se uzmu 6-7 kinsekih ok, ili 2-3 izuzetnog kvaliteta (grubo). Ali pošto je ovo svež model pitanje je da li ćete baš lako naći te maske.

Srećno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

julio
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od julio »

Da vas obavestim da u Srbiji niko nema, ovaj deo maske ili celu masku pa ni ovlasceni distributer.Ostaje mi da cekam da Nokia izbaci zvanicnu masku.
Shteta, bash shteta :(

Odgovori