Nokia N96.. N95, N81 in one..

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Nokia N96.. N95, N81 in one..

Post od Gallee.. »

http://www.thenokiaguide.com/my_weblog/

fake?

po meni slike izgledaju sasvim ok..

5mpx..
2x LEDioda..
dual slide..

lepo zvuci, jel moguce?

Slika

ili

Slika

nekako ova druga opcija otpada..

ideja za temu od Ucitelja (Trenera).. ;)
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

joj al je ruzan telefon... :uhuh:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ruzan?! :o To je prilicno subjektivno misljenje. Al na stranu to, po funkcijama je mnogo bolji u odnosu na "obicni" N95 8GB. Ovo mu dodje kao nekao kombinacija N95 8GB i N82 pa sve to na steroide. Ako je istina,a nadam se da jeste, cene ostalih modela opasti drasticno cim ovaj izadje :D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

druga slika mi lici na fake!!!
citao sam na netu da je ovo kombinacija N81 i N95. Dvostruki slajd isto kao i na 95-ici ali na slikama se ne vide muzicke komande kao na slikama od 95-ice. Pojedini blogeri i autori tekstova o N96 govore da ce to muzicko resenje biti kao dugmici na senzor (kao kod LG Cokolade).
Uskoro ce biti neki sajam tehnike na kome Nokia prikazuje svoje modele koji trebaju da se pocnu prodavati!
Takodje postoje neke indicije da se trebaju pojaviti i novi modeli u E seriji koji ce biti naslednici E61,62 i 61i ali nigde jos slike nisu procurele nego samo neke povrsne informacije!
Evo jos koje slicice:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

*Evo jos nekih podataka koji se provlace po netu za N96: "The N96 has 10Gbyte flash memory, a full QWERTY keyboard which can be hidden, WiFi, Bluetooth, Mini USB, a 6 Megapixel camera with a lens from Carl Zeiss, a huge 3.5” screen, built in GPS and a lot more"

Ko zna mozda Nokia i izbaci ovako cudo na trziste!

*ovaj deo teksta je bio prikacen uz ovu sliku:
Slika
Poslednja izmena od IDzO u Pet, 04. Jan 2008. 06:55, izmenjeno 1 put ukupno.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ova zadnja slika mi se veoma svidja ali daleko su oni od oovoga .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

i ja se slazem sa VeNoMoM, mnogo deluje fake, cak sam siguran da je. pogledajte senke, ivice, boje..

na masci pise da je ovo n96n..??!!

meni licno se n96 (mislim na ovaj crni) svidja i mislim da nije fake, slike su realne..
i cini mi se da je ipak n96 kombinacija n95 i n81 jer izgled dosta potseca na n81, a dual slide na n95.. ne bih rekao da je naslednik n82 jer mi nekako mnogo malo deluje socivo, nema xenon........
N-Naravno..!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Bas mi je cudno sto na ovu N96 nisu stavili Xenon blic kad vecina novih tel koji su u tzv visokoj klasi ima Xenon blic!
Mada o5 ko zna kakvace biti finalna verzija ovog telefona!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

pa to i nije bas u potpunosti tacno..

ima brda novih telefona najvise klase koji nemaju xenon..

xenon je "odlika" camera phonova..
N-Naravno..!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

sve to stoji da se u camera phones ubacuje Xenon ali mi se ne svidja kakvu su "glupost" napravili sa N95 i N95 8gb. tel su extra razvaljuju (kvalitetni su u svim segmentima - kvalitet zvuka, ekran... samo su bateriju zabrljali) a stavili obicnu LED
i sad N96 koji je pobrao dosta simpatija a nema xenon. mislim da bi onda sa xenon bio jedan od retkih tel koji ima u sebi sve tako kompletirano!
ali dobro... neki drugi put :)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

svaka firma mobilnih telefona je sposobna da napravi fon da 2.8 ekranom, 10 mpx kamerom, af, xenon, VGA video, 3.5mm jack, opticki zooom, da izgleda lepo, da nije mnogo veliki, baterijom od 4 mAh, VGA ekran, ali eto, nece iz nekih svojih razloga..

(mnogo bih voleo da znam zasto, kapiram da cee fon kostati 2 somica i postojace mali broj ljudi koji bi ga kupili, ali mi o5 nije jasno zbog cega ga ne naprave u broju koji ce biti dovoljan za te ljude..)..
N-Naravno..!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

e to je pitanje za neke strucnjake koji bi mogli dati mnogo ozbiljniji odgovor! :):):)

svaka kompanija ima neku svoju strategiju i plan tako da se ne moze lako odluciti za izbacivanje telefona na trziste koji ce cenom da bude ne pristupacan vecini klijentele pa samim tim nece ni pokriti troskove izrade i ostalih marketinskih akcija. jos jedan od razloga je sto se ostale kompanije nece pokrenuti tim trendom pa ce ostati sama sa takvim fonom i ode u propast.

Recimo Vertu ima telefone koji kostaju mnogo para ali Vertu je pod okriljem Nokie tako da samo "odabrani" kupuju Vertu a kompanija ostvaruje profit prodajuci ostale Nokiine telefone!

evo sta ima jos od informacija o N96: http://www.gsmarena.com/5_megapixel_nok ... ws-390.php

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

gallee napisao:na masci pise da je ovo n96n..??!!
To je zato sto na koju god stranu da ga okrenes u tom slucaju pise n96 :) po mom misljenju cool fora :D mada mi deluje kao fake sve u svemu. :smutny:

PozZ

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

Koren, bravo!! extra fora.. hahaha, ne mogu da verujem.. :) :) :D :D :wink: :wink:
N-Naravno..!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Koren, pa zar ne vidis po sleici da je taj n96n isti i sa eve i sa desne strane,barem sto se tice rasporeda dugmica....
Samo mi nije jasno sta ce mu toliko dugmica sa prednje strane.... :smutny: :smutny:
garant kada pritisnes neko iskoci antena ili otvarac za pivo.....
D500&E71

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

loki13, nije isti, sa leve strane je zelena slusalica a sa desne crvena ;)

PozZ

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

gallee, mozda jedno objasnjenje zasto nece nijedna kompanija da napravi fon kakav si opisao... Ako bi kompletirali jedan fon, koji si ti opisao, pored cijene fon bi imao jos jednu manu. Imao bi manu u tome, da je fon "savrsen". Cim je to izbacila na trziste, upravo toj firmi ce da vrtoglavo skoce dionice, ali gledajuci u buducnost posto je fon "savrsen", postavlja se pitanje STA BI TA FIRMA "IZBACILA" POSLIJE SAVRSENOG FONA? E tu dolazi do pada dionica i to je to... Evo najljepseg primjera... Google ce u narednih par godina sa jos nekim firmama da izbaci novi software za mobilne telefone. Suska se da ce da bude bolji od Symbiana... Tog dana Google-u su skocile dionice za 2.5%. E sad od tog skoka dionica, ako neki partneri prodaju mali dio dionica, `ladno ce moci da finansiraju razvoj software-a, ali vec sledeceg dana su dionice Google-a pale, jer su se pojavila neka pitanja itd... :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Evo da se i Ucitelj(Trener) oglasi :D
Neke slike su ocigledno fake po meni, dok neke izgledaju kao nesto sto je sasvim realno... Medjutim iako deluje interesantno, po ovim navedenim specifikacijama ne donosi nikakve novine tako da ce vjerovatno nesto izmjeniti dok se ne pojavi na trziste, u suprotnom ne vidim svrhu ovog modela...
...we'll just have to wait and see i guess...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

u pravu si ali mislim da ne treba da se izbacuju samo telefoni koji ce biti bolji on n82 i n95.. postoje i ljudi kojima treba i ovakav fon.. nije nokiji u interesu da samo pravi vrhunske fonove koji ce se redjati jedan za drugim na listi najboljih telefona svojevremeno, malo je kupaca koji bi mogli to da prate..
N-Naravno..!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Da, naravno da ne treba da se izbacuju samo vrhunski modeli jedan za drugim, ali zna se cemu sluzi N9x serija, a to je upravo za takve modele.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

pa ne bih se bas slozio sa tobom.. n91 i n95 (8gb) cista suprotnost.. mnogo bih voleo da mi bude jasno to njihovo davanje imena u N seriji.. isto se tako ne uklapa n80 i n82..

jel zna neko da mi objasni ovo?
N-Naravno..!

Odgovori