MMC problem na 6600

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
MiLaN_93
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 02:05

MMC problem na 6600

Post od MiLaN_93 »

Ovako, mobilni mi je poceo zakucavati i poceo se gasiti.Ja sam formatirao telefon (*#7370#) i sad...Kartica mi non stop trazi password, a ja nem blage koji je...Dali neko zna koji fazon za otkrivanje???HELP PLZ

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

* Firstly, you need to install FExplorer, a free file manager that allows us to browser through S60 file system.
* Next, launch FExplorer and then browser to c:\system folder. There is a file, called mmcstore.
* Rename the file to mmcstore.txt and then open it. Your password must be several characters at the end of the file.
To bi trebalo da uradi svoje!!! :wink:
N97, iPhone 4 on its way!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Jordan23 sto na engleskom?
ja mislim da je po default-u pass za memorijsku 12345, mada nisam siguran, davno sam imao 6600, ako nisi menjao sifru onda bi trebalo da bude ova.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

MiLaN_93
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MiLaN_93 »

Pa to mmcstore ne postoji...Znam i ja za taj fazon...Al nece da radi :((((...Jel ima neko jos koju ideju???

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Jordan23 »

http://www.aivanet.com/showpost.php?p=1 ... unt=10,ovo je link za MMC medic,to bi trebalo da radi,jer on ne bi trebalo da trazi mmcstore...Ali prvo moras da se registrujes,to je free... :wink:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

MiLaN_93 nisam siguran, al mozda bi format memorijske kartice preko racunara to sredio.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

MiLaN_93
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MiLaN_93 »

MMC medic mi ne pomaze.Jer nemam citac kartica, a kad povezem tel sa kompom preko BTa ne nadje karticu....

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Jordan23 »

A jesi probao 12345?I jel ti MMC stalno bila u 6600?jer ako nije bilo je slucajeva da kad je prebacena iz jednog tel u drugi trazi password,a on je isti kao lock code drugog tel iz kog je prebacena...
A taj MMCstore ti se izgubio prilikom formatiranja tel....
A i ovo je mozda sifra:nokia...Ovo sam vidio na nekom forumu,probaj... :)

Odgovori