8800 Sirocco
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
8800 Sirocco
Nesto sam se razmisljao,da prodam N73ME i da uzmem ovaj mob... posto me odavno privlaci.... Sad me zanimaju iskustva korisnika,kakav je,jel valja cemu?
:D

Nokia E71... Elegant, but deadly
kapoerista90,
i kad prodas n73me moraces da dodas dosta para sirocco...
nisam korisnik pa necu da ti pisem ovde iako znam mnogo o ovom modelu,samo cu te uputiti na par stvari koje prosecan korisnik misli da zna o ovom modelu(u pitanju je zabluda)...
-podlozan je grebanju i to dosta...druga je stvar to ako zavrljacis u zid nece mu biti nista(mislim radice)
-slajd mehanizam nije ispunio ocekivannja pogotovo posle nekoliko meseci koriscenja tj. rasklimava se
-baterija je uzas uzasa...nemoj da te prevare ako ti kazu pa sta-dobijas dve...
i kad prodas n73me moraces da dodas dosta para sirocco...
nisam korisnik pa necu da ti pisem ovde iako znam mnogo o ovom modelu,samo cu te uputiti na par stvari koje prosecan korisnik misli da zna o ovom modelu(u pitanju je zabluda)...
-podlozan je grebanju i to dosta...druga je stvar to ako zavrljacis u zid nece mu biti nista(mislim radice)
-slajd mehanizam nije ispunio ocekivannja pogotovo posle nekoliko meseci koriscenja tj. rasklimava se
-baterija je uzas uzasa...nemoj da te prevare ako ti kazu pa sta-dobijas dve...
Blackberry 9700
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49