Hvala unapred
Velicina fonta
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Velicina fonta
Osim Nokie 3500, da li jos neki stariji (citaj: jednostavniji) model ima opciju povecanja fonta. Keva prokuka za novim telefonom, a ruke joj se skratile, pa moram da joj drzim telefon na drugom kraju sobe kako bi procitala poruku...
Hvala unapred
Hvala unapred
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Mislim da ne postoji nijedan bar nokijin prostiji model koji podzava promenu fonta.Jedino da uzmes neki model koji sistemski ima veci font slova 
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Zašto??? F3 je totalni raspad od telefona, u porukama nema ni tačku!!! OK, izgleda kul, ali je užasan! Mislim, ima @, ali nema tačku. Ne razumijem... A gospođi treba i za poruke, tako da otpada...
Mislim da Nokia 1600 ima tu opciju, nažalost ti ne mogu odmah javiti, jer sam prilično udaljen od tate koji nosi dotični model pošto studiram
ali sam prilično siguran u to. Ako saznam za još neki, javljam!
edit: Pročitah u testu - možeš povećati font za poruke!
Pozdrav!
Mislim da Nokia 1600 ima tu opciju, nažalost ti ne mogu odmah javiti, jer sam prilično udaljen od tate koji nosi dotični model pošto studiram
edit: Pročitah u testu - možeš povećati font za poruke!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!