Dobio sam telefon kome ne radi zvucnik(loudspeaker), inace "sve ostalo" funkcionise i pojavljuju mi se "nekakve" vertikalne crte na ekranu kada ukljucim kalendar ili kada je pozadina u nekoj svetlijoj boji. Telefon je definitivno flesovan, jer je na lifetimer-u zabelezeno oko 8h, a star je bar 5 godina.
Mene zanima sledece: -Sta bi to moglo da bude pokvareno ? Modem mozda ?
Pozajmio sam od ortaka (koji ima 6233) usb kabl i winXP ga obelezi kao Unknown device, a do sada sve (cable)drajvere koje sam skinuo sa interneta prepoznaje kao zastarele i ne vidi potrebu da ih instalira niti doticni "u stvari zele" da se instaliraju.(Inace, pre 2 sata sam ukljucio i famozni 6233 i windows ga prepozna kao takvog, tj. ispise mi New Device Connected - Nokia 6233).
Imam i PC-suite i Nokia Software Updater, update-ovo sam softwer na toj 6233 bas danas.
Koje je resenje ? Da ga koristim ovako, pa "dokle radi neka radi" ili da ga nosim u neki servis ? Inace, telefon mi se svidja, ostavicu ga najverovatnije kao 59i rezervni, cak sam se i otvorio 1200 dinara za "original" masku i tastaturu.
Hvala svima koji su trosili svoje vreme na citanje ove poruke.
Nekoliko pitanja u vezi 6610
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nije mi ispao, cuo sam da ova verzija softvera koja je na telefonu ima neke bagove sa slicnim simptomima koje i ovaj telefon prozivljava. Uostalom, ne koristim ga, stoji onako bezveze, cak sam ga pre neki dan stavio u oglase za 10 eura i niko nije hteo da ga kupi
Pitaju me da li je to zadnja cena, a kada nekom tako ko trazi nizu cenu od 10 eura ponudim da poklonim telefon, jer mi zaista nista ne znaci 10 eura, onda nece, nego kao "dacu ti 500 dinara najvise", onda mi samo ostaje da doticnu osobu, onako diplomatski, posaljem u p.m.
Kad mi bude trebao, nosicu ga u servis, jer ni ispravan ne vredi 20 eura, 2000 dinara vredi mozda neki koji je neka baba cuvala 5 godina u kutiji ispod miljea, sa sve uputstvima, kablovima i diskovima i racunima itd, naravno sa originalnom prvom netaknutom maskom, a par "servisera" mi je trazilo 1000 dinara za instaliranje novog softvera i naravno nista ne garantuju, tako da mi je ostalo da kazem: "cao zdravo".
p.s. Hvala na savetu.

Kad mi bude trebao, nosicu ga u servis, jer ni ispravan ne vredi 20 eura, 2000 dinara vredi mozda neki koji je neka baba cuvala 5 godina u kutiji ispod miljea, sa sve uputstvima, kablovima i diskovima i racunima itd, naravno sa originalnom prvom netaknutom maskom, a par "servisera" mi je trazilo 1000 dinara za instaliranje novog softvera i naravno nista ne garantuju, tako da mi je ostalo da kazem: "cao zdravo".
p.s. Hvala na savetu.
Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.