Sadasnji ortak, jer ga pre 15 dana nisam poznavao, je u svoju nokiu 5110 ubacio bateriju iz iPOD-a(koju mu je dao neki poznanik kome je od celog uredjaja baterija jedina ostala citava, tako da ne znam ni gde da trazim bateriju za iPOD), koja je Li-Ion ili Li-Polymer nisam siguran sad, pretpostavljam da je ova druga, posto je laksa ~4 puta od standardne Li-Ion za 5110 ili 7110, a bar duplo laksa od "nove" Li-Ion za 5110, 7110 itd... koja je zaista neverovatno tanka i laka(ona iz Balkanske ulice o kojoj sam pisao u temi "Baterija za 7110").
Sad, kaze "mu drzi" oko 10 dana, inace, sam bas juce licno i personalno prisustvovao nemilom dogadjaju dok je pricao ~2h(naravno, u toku "celog dana", jedno 50 uspostavljanja poziva) i otkucao 30ak poruka, a baterija pokazuje max. iliti 4 crte, a telefon se nije ni zagrejao

Ja sam izmerio kuciste Ni-MH baterije i zakljucio da baterija koja bi mogla da stane unutra ne treba da bude duza od 66mm, sira od 33mm i deblja od 10mm.
Dakle, zanima me neko sa slicnim iskustvom, ili sa iskustvom oko baterija, sto iz fotoaparata, kamera, fiksnih telefona, toki-voki-ja, iPOD-ova i svega sto bi moglo imati bateriju te dimenzije, sa naravno, sto vecim mogucim kapacitetom i da radi na 3.7 V
Racunam da standardna Li-Ion baterija za 7110 ili 5110 koja ima 900mAh moze da drzi 3-4 dana, 6 dana stand-by, ili 2 dana gorepomenutog "sadizma".
Inace, ukupan posao zahteva ni 10, 'ajde 15 minuta, da kao pazljivo otvorim kuciste baterije, stavim 2g lepka i prelemim + i -, i sve k'o fabricko

Da sumiram,
treba mi baterija dimenzija 66x33x10mm, kapaciteta od 900mAh +, da radi na 3.6 - 3.7V, na toliko radi punjac(na punjacu pise 3.6V i 350mA),
ko god ima bilo kakvu info. o bilo kakvoj bateriji takvih karakteristika, neka pise, tome valjda i sluzi forum. Hvala Vam na vremenu.