Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Danas mi se pojavio problem da ne mogu da udjem u poruke...ako pokusam da udjem izadje mi message storage memory is not ready...ne primam poruke, ne mogu da obrisem stare...problem je ocigledno nastao zbog prevelikog broja poruka i tako mi blokirao mob...imam 6300... Zanima me da li neko zna kako mogu da obrisem sve i vratim na fabricki podeseno...neka sifra nesto vec, jer ja u poruke nema sanse da udjem da bih mogla njih da obrisem...a ne mogu da obrisem ni kontakte koji su mi takodje sacuvani u memoriji telefona...
*7370# bi trebalo da reshi problem. Ako ne, probaj da skines bateriju na jedno saticak vremena, pa vrati pa probaj onda. Ako ni to ne reshi problem... hmmm... pa naci ce se neko ovde sa resenjem
Ibi pomenuta sifra *#7370# brise sve podatke sa interne memorije,pa zato mozes da probas sa drugom-takozvanim lakim resetom *#7780# kojom ce ti podaci ostati netaknuti a podesavanja ce da se vrate na fabricka.To ce mozda resiti problem a ukoliko ne uspe pomenuti hard reset ce sigurno resiti stvar.Inace kada ti bude trazio sigurnosnu sifru ona je po defaultu 12345,pozz
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ibi, probaj jos ovako: iskljuchi telefon, ostavi ga iskljucenog par minuta. Pri sledecem paljenju drzi zeleno, 3 i * i onda pritisni power on, i cekaj da vidis da li ce da udje u format mode. Ako to ne uspe, onda je ja mislim nesto hardverski geknulo u telefonu, i mi odavde ti ne mozemo pomoci.
taj problem se meni desio u petak,s tim što se meni tel nonstop restartovao zbog toga.Pokušao sam sve živo i nisam uspeo.Odneo sam ga u servis i čekam da čujem izveštaj.Mislim da je softver u pitanju,jer sam imao negde preko 3000 poruka u telefonu...
nosi tel na servis.Ja sam moj tel sad pokupio.Rečeno mi je da je pao softver i stavljen je nov ispočetka,sve.Ne znam koliko će to da te košta,al nebi trebalo preko 20,30e,ako nemaš garanciju
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.