Kupio sam E51, i kad ga stavim da se puni sve radi normalno samo sto ne prestaje da se puni, tj ne daje znak da se napunio, vec se onaj stubic sa crticama za bateriju konstantno ispunjava kao da se baterija puni.
Navodno bi trebalo da se napuni posle oko 2 sata, ali meni se i posle vise od 3 i dalje puni.
Kad ga skinem sa punjaca, baterija mi traje normalno 2 - 2,5 dana.
Jel ima neko neki savet?
Problem sa punjenjem baterije
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Namcor kupio sam adapter za punjenje sa starih na novi punjač, stavio mob na sari punjač koji je 2.8x brži od novog i on je punio bateriju 5h i nije je napunio.skinuo sve bilo u redu.stavo novi punjač punio oko 4h ako se ne varam pokazao da se napunio i trajalo je isto.znači pokušaj da promeniš punjač/deluje glupo ali kod mene je takva situacija/
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
hmmm
Bilo je rijechi o tome ovdje na forumu... mora da niste chitali... o punjachima ( sad to malo glupo izgleda ) koji "brze" i "sporije" pune. Namcor, ne bi trebao da imas problema sa tim, samo bih ti preporucio jednu stvar... Uradi ovako. Isprazni tel do kraja i kad ne moze da se upali ti ga stavi na punjach pa neka se tako ( pogasen ) puni cijelu noc i onda ga ujutro upali ( i naravno, on ce da ti prikaze da se nije napunio ) i ti ga o5 puni dok ne kaze da se napunio... i onda ga skini! Tako uradi 2-3 puta... Ako ne bude promjena ti mi javi !
Bilo je rijechi o tome ovdje na forumu... mora da niste chitali... o punjachima ( sad to malo glupo izgleda ) koji "brze" i "sporije" pune. Namcor, ne bi trebao da imas problema sa tim, samo bih ti preporucio jednu stvar... Uradi ovako. Isprazni tel do kraja i kad ne moze da se upali ti ga stavi na punjach pa neka se tako ( pogasen ) puni cijelu noc i onda ga ujutro upali ( i naravno, on ce da ti prikaze da se nije napunio ) i ti ga o5 puni dok ne kaze da se napunio... i onda ga skini! Tako uradi 2-3 puta... Ako ne bude promjena ti mi javi !
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!