Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Carbon,sapphire,šta je sledeće?Mermer ili stone arte.Šalu na stranu,telefon je bomba od 1000e kapoerista90 moraćeš prodat i n82,i sccirico,i k810 i 6233 i ipod i PSP za ovo karbonsko čedo
Prvi "pravi muški" fashion telefon.Ne mogu zamisliti ovaj telefon u rukama neke dame!a ovaj karbon je 10000 puta izdržljiviji od one kože!Meni lično bolje izgleda od onih srlj od vertua!
telefoni te skupe serije nemaju nikakve funkcije,al to ne zanima ljude koji hoće da budu u trendu i koji hoće pouzdan telefon,a ne kompjuter i slično.Ti telefoni su nešto savršeno,način izrade i materijal od kojih se prave su nešto što im daje za pravo da budu skuplji od ostalih,al ne toliko
Nokia 8800 carbon arte je u ponudi u mts postpaid.
42,450 dinara uz bel 1000 na 2 godine .
Usput telefon ima čak 4GB memorije!
Joooooooooooooooooooj ljudi neka mi ga neko pokloni za rođendan,kad vidim dođe mi da .Joooooooooj kako je lep.!!!
ljudi koji imaju realnu plateznu moc da ovo kupe menjaju kola na 4 meseca a kamoli telefone . serija napravljena za ljude koji hoce da daju velike pare za telefon isto kao i vertu. nikad ne bi dao ovolike pare za telefon kome baterija traje 1-2 dana.
Nokia E71 + 8GB microSD
LG KE970 - Shine + 1GB microSD
Ja cu uzeti ovaj fon ali kopiju kosta 150e ima sve isto samo malo drugaciji hologram ispod baterije:D nosicu ga dok me neko ne tresne i uzme ga i ne provali da je copija
tehno_maniac, ne to je cena u slobodnoj prodaji kod nas u CG.
A ne, svabo, nije to-to! Ali cu ga ja vodati kad-tad, nek' ostane zapamceno! Kad dodje negde oko 500, prodacemo i kravu za njega
Poslednja izmena od Leonel u Uto, 09. Sep 2008. 15:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
Tehno maniac kopija je totalno ista ko orginal cak i plocica ispod baterije je ista. Samo kamera je 2.0 a na ovom mislim 3.14 jedino u tome razlika. znaci kopija vrh odradjena
markosvaba, gdje se ta kopija može nabaviti? Da li joj je visok SAR? Ako nije, ja bih si rado nabavio jednu, ali ne bih da mi djeca poslije imaju po tri ruke.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.