Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Zna li neko koje se sluske dobijaju uz 3120c(ako se uopste dobijaju)i el ide memoriska u paketu.Ocu da ga kupim ali neznam kako se pokazao...Imao sam SE W300i i pokazao se kao zivo njesra
Poslednja izmena od Razor u Ned, 12. Okt 2008. 02:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Razor uz telefon bi trebalo da se dobije ovo:
Nokia 3120 classic device
Nokia Battery BL-4U
1GB Micro SD Card
Nokia Compact Charger AC-3
Nokia Headset HS-40
User guide
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Memorijska ne ide u paketu , to je nešto na crnjaka ili takva neka firma pa sad da uvali stare kartice da zamaskira trag. Možeš da kupiš adapter za sluške od 3.5mm ( klasične ) na onaj koji već ima ( 2.5mm ) pa ti posle nađi slušalice kakve ti odgovaraju
Jao ljudi........Koja je ovo telefoncina,evo uzeh ga juce .Telefon uopste nema nijednu manu (cak ni cesto spominjano puckanje tastature i zadnji poklopac)sve je u ideali.Samo me zanima da li ce telefon bagovati ako mu stavim memorijsku od 4GB
Koje sve teme ima u 3120c nokiji? Interesuje me crvena tema kao sto ima 5310 music da li mozda ta tema moze negde da se nadje, postoji li uopste da se nadje? I interesuje me da li pasuju teme od 6300 na 3120c posto je 3120c 5.0 a 6300 3.0 softver? Pozdrav!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.