Cene telefona u Nemackoj?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
sasa111
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Sep 2008. 16:40

Cene telefona u Nemackoj?

Post od sasa111 »

Zna li neko da li povoljnije kupiti neki Nokia telefon (Arte ili Lunu) negde u Nemackoj, posto se tamo i proizvode?
Ne mogu da nadjem na netu konkretne cene, pa me zanima vredi li nekoga iscimati da mi donese telefon ili ne?

dadinho
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 11:19
Kontakt:

Post od dadinho »

Naravno da je povoljnije nego kod nas. :)
Pazi ovako, cene u prodavnicama za Arte (Carbon i Sapphire) su ti od 700 do 800e a za Lunu oko 300e.
Naravno te cene se "obaraju na e-bay tako da mozes lepo da prodjes, naravno kad pogledas kolike su cene kod nas :))

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

A naravno uvek na ebayu moze neko da ti uvali laznjaka mada meni nije dosad al opet znam ljude koji nisu imali srece :).A ovako uopsteno nisu nesto narocito jeftinije cene jedino ako mozes da povratis PDV onda ti se isplati.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

dadinho
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 11:19
Kontakt:

Post od dadinho »

Naravno da moze, treba imati i iskustva i sposobnosti da naljusis prevaru ali ja za tri godine nisam imao losih iskustava (kuc kuc) :)
Kako bre nisu, evo npr. omnia je 350e. N82- 260e. N95 8G - 300-350e i da ne nabrajam dalje..
naravno sa "shipping-om u DE nikako u Srbiju. :p

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa toliko se telefoni krecu kod nas otprilike kod dilera ;)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

sasa111
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Sep 2008. 16:40

Post od sasa111 »

to preko ebay-a mi deluje zanimljivo...ali nemam ja iskustva u kupovini preko neta, a i nemam ni master ni visu, tako da ne bih ni da pokusavam. Cekam da vidim sta ce da mi kaze ovaj prijatelj, ali kapiram i ja da to nije nesto extra jeftinije... a kako ide to "kod dilera"? Moras da poznajes nekog... verovatno?

Baggle
Banned
Pridružio se: Uto, 14. Mar 2006. 10:03

Post od Baggle »

Ma ja se ne bi upustao u te zebancije :) to je verovatni neka mala razlika tako da ne vredi rizikovati !!! A u Nemackoj su mnogo npr jeftiniji polovni telefoni nego kod nas tako da se isplati kupiti polovan :D :D :D

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Ja iskreno nisam imao losih iskustava sa dilerima, ali opet nikad se ne zna
( zlo ne vidjelo, kuc-kuc ). Ma ako cemo iskreno bolje je opet otici u Svabiju, pa u prodavnicu kupis neki od tih telefona ( ali da kupis od te firme, u ovom slucaju NOKIA centar ) i ne daj Boze da ti se nesto desi, tel je pod garancijom... :D Ja sam u Australiji tako uradio i desio mi se kvar ne telefonu i kad sam donio tel... sve su popravili, nema naplate a cak su mi dali drugi fon da koristim dok ne dobijem svoj nazad !
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Odgovori