Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Brate.....ovo mi se vise isplati nego 5320 .... ima simbijan ? Hm...dobro bi mi doslo pored Windowsa i Simbijana na E71-ici jos jedan sa novijim simbijanom....
I meni je licilo da ima veci ekran... al stvarno 2 inca je sada premalo, ruzna mu je ta plastika nekako izgleda jako jeftino.. da su stavili 2,4 ekran bilo bi bolje
Motoman, ma za 200 e brate realno bice vrh pazi qwerty u tom cenovnom rangu?! zaista pravi potez nokie zaista mislim da ce ovaj telefon biti odlican i da nece proci ne zapazeno
Igor88bg, tehno maniac, pa treba da puste e63 (siromasniji e71) koji takodje ima qwerty,ali i ekran od 2.4 incha po ceni od oko 250-270e...licno smatram da je on mnogo bolja kupovina od ovog modela!
loki13, grasis brate bice 190 evra inace ovaj tel ima 10x bolju qwerty tastaturu za mene e71 ima krs sitne tastere jedva sam ga otljucavao a nemam panjevo od prstiju jednostavno je ZBUNJUJUCA tastatura dok ovde je sve extra lepo rasporedjeno
a,da napomenem novi OS,music seriju sto znaci EXTRA ZVUK... ne znam smatram ga za boljom kupovinom jer je e63 takodje "Plastikanac"
E vov je nesto zaista zanimlivo od nokie. 5320 mi se zaista svidja kao telefon veoma je zanimljiv i deluje dosta kvalitetno. Mislim da su mu ovim modelom pojedine mane sređene, a jos i ako bude za 200 eura bice fenomenalno.
Da li neko ima informaciju kad dolazi kod nas?
Sensei, pa verovatno nisu smeli da stavi veci jer bi tako ubili svoju perjanicu,tj 5800...
Ja bih se pre odlucio (naravno da se dvoumim) za recimo ovakav ali sa barem 2.4 ekranom,negoli za 5800(mozda sam lud,ali sta da radim)
Kakve veze ima ovaj model sa 5800? :S
5800 ima ekran na dodir, ovaj nema, 5800 nema nikakvu tastaturu, ovaj ima i klasičnu i qwerty, 5800 ima 3,2 inča displej, ovaj 2...
Osim što su oba "kao" muzički telefoni ne vidim kako bi uopšte mogli da budu konkurencija jedan drugome. Znači mogli su slobodno da stave veći displej, ni 2,4 inča ne bi mogla da ugroze 3,2 kod 5800(onim korisnicima kojima je to bitno).
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
jal znat ekoliko je wierless keyboard za nokie??? najniza cene je oko 70E u srbiji sto asm nasao... tako da je ova tastatura OGROMAN plus monogo mi se svidja ova qwerty tastaturica ekran je niebitan jer smatram da su ti ekrani i najkvalitetniji (Sitniji pixeli) tako da nemam zamerku na ovaj aparat a i cena od 220evra smejurija za uredjaj sa Symbianom,Fp2,3.2mpx,qwerty,music ma full bice ovo jako prodavan telefon zivi bili pa videli!
inace na slikama je ekran 2.4 inca a poredite ga sa 6233,6300,6120c videcete da ekran deluje vece nema sile da je tako sirok ekran od 2 inca!!!
slazem se igore s tobom mislim da je ovo veoma lepo i sto je najvaznije jeftino resenje.
kako vidim ekran je isti kao i kod 5320 sto i nije tako malo, taman da zavrsi posao.
Jedva cekam da se pojavim, misli da ce to biti moj sledeci telefon.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.