Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
chak i kada bi tako neshto moglo,jedan SMS od 160 karaktera bi se slao kao minimum 10 SMSova...
a mislim da to ipak mozhe [kao na pr.-u rusiji su SMSovi tjirilicom...]!
može da se šalje, ja sam dobijao pre poruke cirilicom.. pa da bi mogao da pošalješ potrebno ti je da imas instaliran npr ruski jezik u telefonu ili neki drugi koji koristi ćirilicu.
pod 2: moras da instalis kao sto su gore rekli paket sa jezicima istocne evrope da ti upadne i makedonski ili ruski ili slicni, ali onda gubis srpski(ja mislim), i onda stavis jezik pisanja na taj i imas cirilicu. imao sam svojevremeno SE sa cirilicom tako da moze sigurrno.
Even a clock that does not work is right twice a day
imao sam na k310 ruski valjda, mogao je da piše cirilicom al nisam slao poruke jer je bilo previše sms-ova
secam se jednom na motoroli drugarica mi poslala poruku cirilicom meni je stiglo samo poruka bezveze svi znaci su bili crne kocke
Mezzano-nisi u pravu...
Evo ja saljem cirilicne poruke i sasvim ok stizu na k550,k800,sve koliko toliko nove nokije,samsung e900...
Na koje si modele mislio?
Inace poruke odkucam na kompu pa iz worda na mobu odradim copy/paste.Ponekad cak i slovo po slovo sklapam reci
procitace poruke svi modeli koji u sebi imaju sans font(comic-sans, serif-sans, nz tacno kako se pise, ali ti fontovi imaju sve moguće znake, od onih arabijskih pa do ćirilice)
bestboy, u pravu si. Vecina modela moze da prikazuje primljenu poruku na cirilici. Juce sam bas probao i uspelo je. Poruku sam poslao sa k530 (napisao na makedonskom), pa sam je poslao na Nokiu 1110, i stigla je normalna cirilicna poruka, iako 1110 nema mogucnost pisanja cirilice.
Имам N79. Недавно сам је купио. Продавац ми се фемка, као не може да ми то угради, не може као да нађе. Пре овог телефона, користио сам T 630 више од четири године и имао сам руску ћирилицу и при слању порука, користио ИСКЉУЧИВО ћирилицу-без икаквих проблема.
Ја на својој 5610 имам хрватски,руски, српску латиницу(како то одвратно звучи), македонски...пишем ћирилицом тако што одаберем македонски. Све је то супер,само има 2 мане:
1. фале слова Ђ и Ћ,јер их Македонци немају
2. једна порука може имати највише 80 карактера,а можда и мање,нисам сад сигуран
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.