Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ajde da ispratimo i ovo desavanje mada telefoni nisu nista posebno i naravno svi lice jedan na drugi ili na neke druge Nokiine modele.
Po mom misljenju ovo je bzvz i nema nista sto bi ih istaklo i skrenulo paznju kupaca.
Dosta siromasan repertoar sto se Nokie tice: KLIK !
IDzO, prvo, 5030 je xpressRADIO, i prva je nokia koja ima internu radio antenu.Cena će biti ispod 40€, što nije mnogo i čini mi se da će ovaj telefon biti hit
5330 sem 2,4" ekrana i ogavnog dizajna ništa ne donosi...
Ova 5730 je identična sa E75, i biće verovatno jeftinija..ja bih njeg uzeo pre E75...
Auu kako je ova 5330 ruzna...stvarno ne znam sta Nokia pokusava sa ovim telefonima . Slazem se sa tehno maniac-om da ce 5030 postici uspeh, jer se 1,8" u klasi do 50€ ne vidjaju bas tako cesto.
BTW da li je neko nasao podatak kolika je interna memorija 5030?
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
5730 je po meni interesantna zbog ove qwerty testature....a sto se tice dizajna svi znamo da nokii to nije bas u prvom planu(za razliku od LG-a i Samsunga) tak oda ne ocekujem neki dizajn od nokie..pogledajte 5800 koja treba da parira iPhone-y i Samsungu Omnii i nekim LG telefonima......po opcijama je svakako u konkurenciji ali za dizajn po meni je i tek kako ispod ..
Mnogo mi se sviđa pravac u kojem idu N i E serija, dok je XpressMusic po mom mišljenju krenuo sigurnim putem nizbrdo poslije 5310/5610. Totalno neizbalansirani modeli, rekao bih.
Meni je 5730 preteran telefon (pogotovo u beloj boji) , i ja bas , za razliku od Daddy Yankee, mislim da je XpressMusic serija sve bolja i bolja ... Svako drugi ima ili 5310 ili 5610. Nadam se da ce tako biti i sa ovim modelima.
Imace prodju 5730 sigurno a telefon uopste nije los+qwerty tastatura a ima i wlan i 3.5mm jack
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ova 5730 je ista kao E75.
E75 takodje ima 3.5 mm dzek, imaju isti displej, tastaturu... uostalom mozete videti i sami: POREDJENJE
Nekako mi je glup potez Nokie da izbaci dva potpuno identicna telefona + sto E75 je prva u E seriji koja ima 3.5mm ulaz + sto ima pozaban muzicki cip (AIC33).
u pravu si za specifikaciju ali mislim da ipak nokija vodi racuna o kvalitetu onoga sto pruza E serija napsram neke druge... imali smo raznih primera kada su potpuno iste recimo kamere na dva aparata ali slike ipak kvalitetnije na onoj kod N serije... (ko razume - shvatice )...
inace, stigla je u radnje u Evropi E75 po ceni od 400EUR-ica...
Meni se svidja ovaj 5730 najvise zbog ove tastature i nacina kako se izvlaci ispod ekrana. Nisu neke extremne specifikacije ali sigurno nece biti ni extremna cijena.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.