Nova 6230i bolja od 6230???

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Nova 6230i bolja od 6230???

Post od Ludak »

Nova 6230i, toliko iščekivana, razlikovaće se samo po kameri rezolucije 1,3mpi, ekranu koji je po veličnii jednak starom, ali mu je razolucija porasla na 208x208, i internoj memoriji koja je sada 16mb. Dizajn je minimalno izmenjen, D-pad nešto komforniji.

Mogli su i nešto više da ubace... :x mada i ovako je bolje nego pre... 8)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Poslednja izmena od Ludak u Čet, 27. Jan 2005. 23:31, izmenjeno 1 put ukupno.
U susret novim izazovima...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Lepo ischachkano... :mrgreen:
Samo bih dodao da se sa rezolucijom ekrana (208 x 208) povecala i njegova velichina... :roll:
Uostalom, vishe informacija ovde:
http://www.gsmarena.com/index.php3?sRed ... ail101.php
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

na žalost, ekran je samo 1mm viši i 1mm širi... buhuhuuuuuuuuu... :cry: :cry: :cry: meni je žao da dam 380 evra na ovako nešto... da su barem stavili ekran od 176x208 ali da pixeli budu veći...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Meni ne bi bilo zao da dam dosta para (ne bash 380e) za ovakav fon poshto je ovo trenutno najbolji telefon serije 40!
[Mada nikad ne bih qpovao s40 :mrgreen: ]
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

MA telefon ko telefon lep sve to ali ima on i mana! Samo cekam da mi dodje u ruke na duze da se uverim sta i kako pa se cujemo tada! Do tada POZDRAV :wink:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Koliko sam ja do sada saznao, jedina bitna razlika je u kameri. Ekran je malo poboljsan, ali i dalje je to slabasna serija 40. Mogu oni da ugrade i VGA ekran tu, ali ne vredi, s40 je s40. Kome treba dobra kamera na telefonu a pritom ne voli ili mu ne treba symbian, mislim da je ovo pravo resenje. Verovatno je napravljen da bi parirao s700 mada mislim da je to jos uvek ne moguce. Ipak je s700 kralj (jos uvek) svih NE symbian telefona...

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

POPSTE, o čemu ti to??? Ekran 208x208 je jedan od najvećih po rezoluciji na tržištu, pa S60 ima 176x 208. S700 i ovaj jesu slični po specifikaciji, ali Nokia je već imala odličnu(da ne kažem neviđenu) prodaju 6230, S700 je okasnio, a sada je ovaj model tu čisto da nagovori one koji su se već nameračili da kupe poslovnu Nokiu. Oni koji neće poslovan telefon, nikada ne bi uzeli ni 6230, te i model tu ništa ne menja. S700 je više za fensere. :mrgreen:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

kul telefon..... ali mislim da 6230 nevredi menjati zbog malo jace kamere i 8mb vece memorije :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pa nije bas s700 za fensere, caletovi prijatelji, uglavnom poslovni ljudi, masovno uzimaju s700, jer im odgovara velicina ekrana i tastatura velika!
Pitanje je kakva je kamera ta na 6230i a on po meni jos uvek ima pre mali ekran za takve f-je!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
Kontakt:

Post od outlaw »

Ako i na 6230i baterija bude "trajala" kao i na prethodniku, ništa nisu uradili... Koliko znam ljudi koji su kupili pa prodali 6230 samo zbog slabe autonomije...
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Najvece novine su kamera od 1.3 megapixela i ekran rezolucije 208 x 208 pixela...
Po mojim saznanjima baterija nece trajati ni duze, ni krace nego kod telefona serije 60...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Baterija ko baterija....uvek kada ti treba istrosena je! A sve zavisi od koriscenja telefona,kamere i zavisi koliki je dispalej zato sto je veci treba vece osvetljenje pa na to trosi dosta! Odlican primer za to je Simens ST55 :wink:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

A jel vam palo na pamet da su fotografije laznjaci? To sto na maskici pise da je kamera 1,3Mpx ne mora nista da znaci. Kinezi su cudo.. A uostalom nisam primetio neku razliku izmedju ova dva modela... Zar telefon koji ima rezoluciju 208x208 moze da ima ovako los prikaz ikonica? Cisto sam zapazio da nije savrseno kao na mojoj 6630 koja prikazuje 176x208... Ne znam da li ste videli sve fotografije "novog" modela, ali na onim gde stoje jedan do drugog sa skinutom zadnjom maskom i izvadjenom baterijom podaci sa nalepnice su cenzurisani... Zasto? Mislim bilo bi lepo da se ovako nesto pojavi. Malo, prakticno (gde li sam ovo vec cuo :lol: ) a uz to ima sjajan mp3 plejer (jeste li mozda razmisljali koji bi nas izraz mogao da zameni ovo player? pitam onako.. :lol: ), odlicnu kameru (za jedan "obican" mobilni telefon) i jos razne gluposti a uz to nosi oznaku Nokia (spaja ljude)...Ko zna, mozda ga Nokia stvarno pusti u prodaju... Videcemo 8)

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

90% sam siguran da nije laznjak...
Jeste ekran rezolucije 208 x 208, mada mislim da sama velichina pixela smanjena, pa je ceo ekran manji...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

ekran nije 208x208 nego 128x160!!!! da je 208x208 bio bi kockast ekran!!!!!!!!! a to se na slici 6230i nevidi

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sasa-SE »

http://www.mobile-review.com/forum2/att ... entid=3369 ovde mozete videti 6230i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Znamo ima svuda već neke dve nedelje(ali to nije ta slika, ta slika je lažna), ali ono što je bitno, jeste da sada znamo konačnu specifikaciju. Zašto se svi bune oko autonomije, pa 6230 je prvi telefon posle P800 i T68i, koji je pri mojoj upotrebi uspeo a izdrži dva dana. 7610 izdržava tek sada, sa Bl 6C. A korisnici uvek mogu da kupe BL 6C...

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sasa-SE »

nemoguce je da ima 208x208!!! ali k900(clara) ce unistiti 6230i kao sto je k700 sada 6230!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ludak, jeste rezolucija 208x208 (mada ne verujem da je to istina), ali ekran je i dalje jako mali. Rezolucija je kao rezolucija ok ali je ekran mozda 2mm veci od prethodnog sto po meni nije dovoljno

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

To stoji, ali nije u redu pokazivati prstom na rezoluciju, koja je sasvim pristojna, kada je ono što ti smeta veličina displeja i kolorit. I mene ubija veličina displeja.

Odgovori