Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Isplati li se dati ovoliko para za ovaj fon? MNOGO mi se svidja dizajn... Kakve su mu texnicke karakteristike? Jeste da bi bilo mnogo bolje uzeti 6630 za te pare ali... Nesto mi se svidio fon...
Jos nesto, nepovezano s ovim: da li na 3220 mogu ona svijetla sa strana da se pale i bez igrica ili melodija? I da li na 7200 moze da se podesi da se javis na poziv samo otvaranjem fona, posto to nisam vidio u podesavanjima?
Ne znam 7270 ima i radio...ali mi se ti nokiini modeli na preklop neshto i ne dopadaju toliko...
6630 nema radio...ali je provereniji...
Ja ne znam nikoga da ima 7270....
Kako mislish bez igrica...pa pale se i kad ti zvoni fon....
Хоћеш да кажеш да ти се 7270 више свиђа од 6170? Па добро... У суштини су исти, само што 6170 припада бизнис, а 7270 фешн (fashion) класи. Додуше 7270 има радио, а овај не (али може као додатак ).. Мада не мислим да би радио требао да ти буде пресудна чињеница код изабира телефона...
Pa nije samo radio....ima tu josh po neshto...nije samo zbog radia razlika 100 evra...
Mozda ne presudan ali kod nekoga je jako bitan faktor pri kupovini...
А шта је то још понешто? Исте су им чак и димензије и тежина... Једино ме буни то што Нокија за 6170 још увек није објавила колико има меморије, за 7270 пише да има око 21МВ... Зна ли неко колико меморије има 6170?
Ко каже да 6170 нема EDGE и Hi-Fi мелодије? Само што наши сајтови о мобилним телефонима нису ажурирали информације о овом моделу... Чак је и Нокија то скоро урадила... стварно не знам шта су толико чекали.. а телефон је стварно страва добар... Кажем ти разлика је једино у томе што 6170 нема, а 7270 има радио.
Ma ne durim se nego sam se iznervirao shto to tako govorish....
Meni je iskreno svejedno i nije mi stalo ni do jednog ni do drugog.....
Ali opet mora da ima neshto....neverujem da se razliqju samo po radiu....
Ma bre 6170 me ne zanima... AL 21 MB MEMORIJE!? Pa wrh... Mislio sam da je 4.5 mb kao i vecina boljih fonova iz s40... Btw. radio mi i nije toliko bitan...
Pa moze li da se upali i ovako bzvz na 3220 bez igrica i melodija bree?
Ne znam šta da kažem , meni se mnogo dopada dizajn, ali za sličnu kintu, može da se nabavi veći fon, sličnog dizajna, a koji funkcijama ubija ovaj, to je Nokia 7610. 6170 nije toliko dobro urađen kao 7270, nekako je "plastičan". Ne volim fonove po principu "malo plastično, lomi se fantastično", i uziam ih ako mi se baš MNOGO svide zbog nečeg drugog.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.