Potrebne su mi nove slušalice za Nokiu 3300 a pošto mi se ne kupuju piratske za 300 dindži koje imaju užasan kvalitet zvuka (a kojih ima na svakom koraku), potreban mi je savet koji model da kupim,a da može da se nađe kod nas? Telefon inače koristi pop port, kao i većina Nokia telefona danas (recimo, kompatibilan je sa slušalicama za 6230)
U Royalton Shopu mi nude HS-3 slušalice, šta mislite o njima, i da li neko slučajno zna da li su kompatibilne sa mojim telefonom? Nisu baš jeftine, ali ako su kompatibilne i daju dobar kvalitet zvuka, uzeo bi njih.
Slušalice za Nokia telefone
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Navodno 3300 ne podržava HS-3, mada je priključak isti kao na slušalicama koje trenutno koristim. Par ljudi na netu tvrdi da HS-3 radi na 6230, što bi trebalo da znači da radi i na 3300. Nemam pojma, frka mi je što nisam iz Beograda,a glupo mi je da napamet naručujem nešto za šta nisam siguran da radi na mom fonu.