Slušalice za Nokia telefone

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
SQI
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 27. Jun 2005. 14:28

Slušalice za Nokia telefone

Post od SQI »

Potrebne su mi nove slušalice za Nokiu 3300 a pošto mi se ne kupuju piratske za 300 dindži koje imaju užasan kvalitet zvuka (a kojih ima na svakom koraku), potreban mi je savet koji model da kupim,a da može da se nađe kod nas? Telefon inače koristi pop port, kao i većina Nokia telefona danas (recimo, kompatibilan je sa slušalicama za 6230)

U Royalton Shopu mi nude HS-3 slušalice, šta mislite o njima, i da li neko slučajno zna da li su kompatibilne sa mojim telefonom? Nisu baš jeftine, ali ako su kompatibilne i daju dobar kvalitet zvuka, uzeo bi njih.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ma tjah, sve Nokijine stereo slusalice su manje-vise iste, al isto je najbolje da uzmes model kao originalne, ako nadjes... Ako ne, uzmi te sto ti nude ako rade, slobodno. :wink:

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

Otidji na Nokijin site. Tamo cesh videti koje su sve slushalice kompatibilne sa bash tvojim telefonom. To ti je najpouzdaniji nachin. HS-3 su ok, mada ni stefank-ovo "sve ti je to isto" nije daleko od istine.

SQI
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 27. Jun 2005. 14:28

Post od SQI »

Navodno 3300 ne podržava HS-3, mada je priključak isti kao na slušalicama koje trenutno koristim. Par ljudi na netu tvrdi da HS-3 radi na 6230, što bi trebalo da znači da radi i na 3300. Nemam pojma, frka mi je što nisam iz Beograda,a glupo mi je da napamet naručujem nešto za šta nisam siguran da radi na mom fonu.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa pitaj ih da ti prikljuce u radnji da probas. Ako radi tamo, znaci da nece da zeza uopste, posto ne moze jednom da radi a jednom ne. :wink: 8)

Odgovori