MP3 7600 problem!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
anna
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Jul 2005. 14:52

MP3 7600 problem!

Post od anna »

Na nokii 7600 daje gresku pri pokusaju prebacivanja mp3-ija ili slicica preko ird-e ili bluetooth-a, kaze da nema dovoljno memorije da nastavi, a slobodno mi je oko 24 mega...

Zex_NBG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 03. Nov 2005. 13:48

Post od Zex_NBG »

Anna nazalost nemam resenje za tvoj problem.Jedan moj prijetelj ima 7600 i ja ga imam i kada mu prebacujem mp3 preko bluetootha pise mu da nema dovoljno memorije.Slike i melodije hoce da prebacuje.Predlazem ti da odes u neki servis i njima to ispricas.Mozda ce ti oni pomoci.

Visnja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Jun 2005. 23:48

Post od Visnja »

Memorija na telefonu je podeljena, tako da je 29mb ostavljeno za mp3 fajlove koji treba da se snimaju u Gallery u folder Music files za koji je ostavljeno 29mb memorije, tako da mp3 fajlove trebate snimati iskljucivo u Music files folder... Ostatak memorije do 32,6 mb koliko telefon ukupno ima je ostavljeno sa sve ostalo...
Sky is not the limit!!!

volim sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01

Post od volim sony »

Stvarno cudan problem... moja zena ima 7600 ali je sa tel. dobila i kabel DKU-2 i on taj posao odradjuje bez problema i mnogo-mnogo brze od BT ili IR
moj ti je savet da probas sa kabelom

Odgovori