Mogucnosti 6230i

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
spider
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Sep 2005. 12:23

Mogucnosti 6230i

Post od spider »

Sta je sve moguce uraditi sa ovim telefonom,pocevsi od mp3 plejera,divx filmova i raznih drugih programa posto sam totalno van ovih stvari a imam ovaj telefon pa bi mi bilo od koristi dosta vasih saveta.Hvala 8)

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Šta možeš? Malo čudno pitanje na koje si sam već delimično dao odgovor... Što se tiče DivX filmova, moraš ih konvertovati u 3gp format da bi ih mogao pogledati na tom telefonu.
Programi i igrice? Sve koje nađeš u Java formatu...

volim sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01

Post od volim sony »

TV nemozes gledati u fazonu kao kod kuce okreces antenu i biras kanale (kao radio) vec je to varijanta koja se placa jer ide preko gprs ili tako nesto, a mislim da jos ne radi kod nas...
da te ne lazem , nemam pojma....

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma nemozes skoro nista od toga sto hoces!
Najvise ces imati koristi od mp3-a,na DivX zaboravi sem ako ovo nije bila sala (jesi probao da gledas na nekom smartphonu sa duplo vecim ekranom,probaj da zamislis da ista vidis na tolickom ekranu+trebaju ti dodatni programi za konvertovanje i veca memorijska?) a sto se programa tice opet isti odgovor NE!!
Shvati da nisi kupio smartphone i da najvise sto moses da uradis je da instaliras neku JAVA igricu ili mozda neki mali JAVA programcic ali ionako ih ima malo i uglavnom su bezveze tako da ako hoces sve to prodaj doticni pa kupi neki smartphone ili se zadovolji slusanjem muzike,slikanjem i pisanjem poruka!
Pozdrav 8)

Odgovori