Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Posto je d500 uspeo da me smori za 2 meseca resio sam da uzmem 6630 ili 6680. naravno to je vasa zasluga jer ste ih izreklamirali svetski. procitao sam uglavnom sve teme vezane za ove modele.
ako bi mogli da mi kazete na sta posebno da obratim paznju u radnji kad fon uzmem u ruke da mi ne ni uvalili neku kantu. mislim i na oznake na fonu a i na opcije u meniu-znate na sta mislim ?.
Hehehehehehe...E dobar si...
Telefon ti može biti skidan sa dve mreže (uglavnom), TIM i VODAFON...Bolje ti je da uzmeš timovu, jer vodafon ima neke zaštite na mp3 melodije i još neke tripove, pa bi morao da flešuješ telefon...Mislim, nema neke posebne preporuke, uzmi u radnji u kojoj daju garanciju godinu dana, i miran si. Vidim 3g radi svima...Tako da opušteno
Mozes uzeti telefon koji je skidan i sa T-Mobile mrezr radi bez problema i nema nikakve zastite i zavrzlame kao Vodafon!
Ovo trebas da dobijes u original pakovanju:
1. Nokia 6630 imaging smartphone
2. 64MB MultiMediaCard (MMC) MU-1* +
3. Adapter for normal size MMC slots
4. Nokia Stereo Headset HDS-3
5. Nokia Battery BL-5C
6. Nokia Travel Charger ACP-12 ()
7. Nokia Connectivity Cable (USB) DKU-2
8. CD-ROM containing software and guides
hvala za informacije za 6630 ali ako budem bio pohlepan pa uzmem 6680
ako neko moze nesto i za ovaj fon da kaze, na sta da obratim paznju
a inace ova ekipica koja daje odgovore vezane za ove smart nokie slobodno neka trazi procenat . E da jedino je problem sto kod nas nemate to od koga. Ali jednog dana...
Hvala za ove savete
Sto se tice 6680 i nije tolika frka... trebao bi da moze da se nadje fon i koji nije skidan sa mreze, samo ti treba malo vise vremena
znaci udjes u radnju
podrndas telefon, i vidis da li u sebi ima neke oznake koje ga vezuju za drugu mrezu (wall paper, homepage u wap podesavanjima....)
pre svega ovoga ces uociti masku aparata, koja takodje mora da bude bez ikakvih obelezija, i naravno maska mora da savrseno ali savrseno pase uz telefon.
kad prodjes ova dva koraka, trais kutiju, koja treba da bude originalna nokiina kutija i da na njoj pise 6680 a da sa strane kutije imas seriski broj telefona... verovatno znas kako izgleda...,
sledece gledas sta se dobija u paketu, najvaznije ti je da bude full pack
Smartphone
USB kabl
RS-MMC memorijska kartica kapaciteta 64 MB sa adapterom za standardne MMC kartice
Stereo slušalice
Uputstvo
CD sa softverom
ako ispunjava ovakve uslove, onda slobodno mozes da pazaris telefon
medjuim nemoj da ocekujes da ovo sve nadjes za 325e koliko je trenutno 6680, malo vise prosetaj, raspitaj se....
ljudi,ja imam 6630 sa Vodafon-a i NIKAKVE probleme nisam imao sa njom! Low Rider, uzmi 6630 veruj mi!nije opravdana razlika u ceni izmedju 6630 i 6680!
pa da... cena niije opravdana... ipak 100e
ali ako ti kes nije problem, normalno da ces se odluciti za 6680, ipak bliz i druga kamera za videocall koji ce biti moguc nadam se od prvog kvartala 2006 nisu male stvari... sve je na tebi
aaaaaaaaaaaaaaaaa koliko je ovo dobro. uzeo sam 6680 i stvarno ljudi jednom smat fon uvek smart fon. ne mogu da zamislim da opet koristim neki obicni.
imam samo jedno pitanje (zasad). kada sa kompa prebacuje na fon bluetooth-om sve je ok ali sa fona na komp nece.
Probaj da uparis uredjaje,kad ti zatrazi kod ukucaj bilo koji broj ali isti i na telefonu i na kompu i nebi trebalo da imas problem,mada ja nisam imao problema ni ovako ali opet probaj!
Pozdrav
izgleda i bluetooth ima svoj bad day -nista drugacije nisam uradio ali sada radi odlicno.
e imam brdo (verovatno pocetnickih) pitanja ali za to otvaram novu temu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.