Unapred hvala/
Treba mi neka igrica za 6680?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Treba mi neka igrica za 6680?
Nema mesec dana kako sam kupio telefon i odusevljen sam, ali ipak imam par igrica od drugova ali su mi dojadile, ako neko ima dobre igrice molim ga da postavi ili da posalje na moj mail dudulajce@yahoo.net.
Unapred hvala/
Unapred hvala/
Re: Treba mi neka igrica za 6680?
Krsta napisao:Nema mesec dana kako sam kupio telefon i odusevljen sam, ali ipak imam par igrica od drugova ali su mi dojadile, ako neko ima dobre igrice molim ga da postavi ili da posalje na moj mail dudulajce@yahoo.net.
Unapred hvala/
PP!
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan

- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Najbolje igrice za symbian telefone su igrice koje koriste mgs (magic game station),odlicna grafika i zvuk a ne opterecuju mnogo telefon.
Takodje postoji cdoom emulator,on omogucava igranje ozbiljnih igrica na telefonu (counter strike,half life,simsons...),tj. on omogucava igranje igrica sa racunara,te igre su konvertovane sa racunara u WAD format i potpuno su iste kao na racunaru,jedini proble je to sto zauzimaju dosta RAM-a tako da na 6600 neke nece da rade.
Obe vrste igrica kao i emulatore koji ih pokrecu mozete naci na www.bahrainmobiles.com/forum
Takodje postoji cdoom emulator,on omogucava igranje ozbiljnih igrica na telefonu (counter strike,half life,simsons...),tj. on omogucava igranje igrica sa racunara,te igre su konvertovane sa racunara u WAD format i potpuno su iste kao na racunaru,jedini proble je to sto zauzimaju dosta RAM-a tako da na 6600 neke nece da rade.
Obe vrste igrica kao i emulatore koji ih pokrecu mozete naci na www.bahrainmobiles.com/forum
- Del Boy
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
u pravu je b_udder kada kaze "pa najlakse ti je tako: "aj mi saljite igrice"
pogledaj malo po internetu... ima ih dosta..." potrazi malo po internetu, koristi google ili nabavi sebi program eMule . kada ga instaliras , udjes u njega i ukucas sta ti treba. za nekoliko sekudi ce ti izac 100-tine datoteka tj. igrica. ovaj program mozes koristiti da nadjes sto god ti treba(muzika , programi , filmovi.....) i odma mozes download-ovat tu datoteku , samo sto ne moze skinuti sve za sekundu, zavisno od velicine dtoteke i brzine koja je podesena.
pogledaj malo po internetu... ima ih dosta..." potrazi malo po internetu, koristi google ili nabavi sebi program eMule . kada ga instaliras , udjes u njega i ukucas sta ti treba. za nekoliko sekudi ce ti izac 100-tine datoteka tj. igrica. ovaj program mozes koristiti da nadjes sto god ti treba(muzika , programi , filmovi.....) i odma mozes download-ovat tu datoteku , samo sto ne moze skinuti sve za sekundu, zavisno od velicine dtoteke i brzine koja je podesena.