Obicna MMC kartica u 6630???

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Boris Bila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00

Obicna MMC kartica u 6630???

Post od Boris Bila »

Kako da ubacim MMC karticu u moju Nokiju 6630 i da zatvorim poklopac... Naravno da ne mogu da zatvorim poklopac, ali jel postoji neki program da zbuni trelefon i da on utripuje da je poklopac zatvoren i da mi da, da nesto kopiram sa te MMC kartice na Phone memory. Recimo ortak ima MMC karticu od 256MB koja je puna svega i svacega, glupo je da to prebacujem preko bluetooth-a... A kada ubacim u moj tel on je ne registruje dok ne zatvorim glupi poklopac. :unsure: Aj neka pomoc... Hvala

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Da se ubaci kao sto vidis ne moze.....Sada za program ne znam dal postoji.......pa salji preko bt...sta ti je bez veze????ili kOristi citac kartica na pc-u..... Pozdrav
Black Sabbath!!!

Darko1290
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 21:05

Post od Darko1290 »

Pa i da postoji program koja je poenta? Tj i da ubaci nekako tu karticu bice necitljiva jer nije dual voltage.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Darko1290, upravo tako :D
Boris Bila, ako ti je BT spor, jedino resenje je citac kartica koji kosta oko 1000 din.
pozdrav

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Program 99.99% nema, BT je lose resenje, da dash 1000din da bi prebacio oko 200mb je takodje lose resenje. Najbolje bi bilo da povezesh njegov 6600 na komp, prebacish na komp sve sto ti treba, nabodesh svoj tel i prekopirash na tvoju karticu.

POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ne postoji program, ne radi kartica (Dual Voltage). I to 100%, a ti mozes da pokusas ako ne vjerujes, ne moze da skodi (ali u ovom slucaju ni da koristi)... :D

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

Dario (asdf) napisao:Program 99.99% nema, BT je lose resenje, da dash 1000din da bi prebacio oko 200mb je takodje lose resenje. Najbolje bi bilo da povezesh njegov 6600 na komp, prebacish na komp sve sto ti treba, nabodesh svoj tel i prekopirash na tvoju karticu.

POz
to je i po meni najbolje rjesenje madane znam sta fali i da sve prebacis preko bluetooth-a mada ce sigurno ici mnogo sporije

Odgovori