Obicna MMC kartica u 6630???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Boris Bila
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00
Obicna MMC kartica u 6630???
Kako da ubacim MMC karticu u moju Nokiju 6630 i da zatvorim poklopac... Naravno da ne mogu da zatvorim poklopac, ali jel postoji neki program da zbuni trelefon i da on utripuje da je poklopac zatvoren i da mi da, da nesto kopiram sa te MMC kartice na Phone memory. Recimo ortak ima MMC karticu od 256MB koja je puna svega i svacega, glupo je da to prebacujem preko bluetooth-a... A kada ubacim u moj tel on je ne registruje dok ne zatvorim glupi poklopac.
Aj neka pomoc... Hvala

Program 99.99% nema, BT je lose resenje, da dash 1000din da bi prebacio oko 200mb je takodje lose resenje. Najbolje bi bilo da povezesh njegov 6600 na komp, prebacish na komp sve sto ti treba, nabodesh svoj tel i prekopirash na tvoju karticu.
POz
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
to je i po meni najbolje rjesenje madane znam sta fali i da sve prebacis preko bluetooth-a mada ce sigurno ici mnogo sporijeDario (asdf) napisao:Program 99.99% nema, BT je lose resenje, da dash 1000din da bi prebacio oko 200mb je takodje lose resenje. Najbolje bi bilo da povezesh njegov 6600 na komp, prebacish na komp sve sto ti treba, nabodesh svoj tel i prekopirash na tvoju karticu.
POz