Nokia 6230i vs. MSI Blueooth problem
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia 6230i vs. MSI Blueooth problem
Ne mogu da prebacujem podatke sa tel na pc preko MSI. Imam instaliran PC Suite ali on ne "vidi" tel iako je MSI aktivan. Jedini nacin prebacivanja je preko MSI "my bluetooth places". Zašto ne mogu da radim sa Nokia PC Suite? 

ja sam vec opisao moj (nenormalni) nacin da nateram PC Suit da mi vidi BT (isto MSI)
dakle quick connect -> Bluetooth serial port -> find devices -> izaberem 6630 sacekam malo, izbaci poruku da je nepodrzan od strane telefona -> cancel + par sekundi i PC Suit kaze da ga je pronasao!?
dakle - pokusaj tako .... kretenski je ali meni radi
pozdrav
dakle quick connect -> Bluetooth serial port -> find devices -> izaberem 6630 sacekam malo, izbaci poruku da je nepodrzan od strane telefona -> cancel + par sekundi i PC Suit kaze da ga je pronasao!?

dakle - pokusaj tako .... kretenski je ali meni radi

pozdrav
kod mene MSI BT radi bez problema sa PC Suite, veza izmedju kompa i telefona tokom prebacivanja nijednom nije pukla cak brze prebacuje podatke preko PC Suite nego ----''preko desni klik na fajl->send to->Bluetooth...'', dakle radi savrseno.
Da bi PC Suite prepoznao tel otvoris u njemu -- Manage Connection Manager i tu imas -connection available: i onda pored opcije BLUETOOTH (Microsoft) stikliras i opciju BLUETOOTH (WIDCOMM) i onda ides CONFIGURE pa NEXT i onda mi je prepoznao tel. Tako radi kod mene, mozda jos nekom ovo pomogne.
Da bi PC Suite prepoznao tel otvoris u njemu -- Manage Connection Manager i tu imas -connection available: i onda pored opcije BLUETOOTH (Microsoft) stikliras i opciju BLUETOOTH (WIDCOMM) i onda ides CONFIGURE pa NEXT i onda mi je prepoznao tel. Tako radi kod mene, mozda jos nekom ovo pomogne.