Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E sad meni treba malo teorijske podrske
Uzeh pre par dana pomenuti fon,ako ga ima neko,moze li da iznese svoje licne utiske,sugestije,za i protiv komentare itd.?Da li se mogu instalirati programi slicni kao na 6600?Kakav je kvalitet mp3 reprodukcije(jos nisam probao player)?
Hvala puno :!:
u pitanju je 4 serija nokijinih telefona, nije los, kao 6230, samo sto 6230 ima i radio i 4 min. snimanja videa, razlika je u dizajnu! Ja bi se pre odlucio za 6230 ima malkice jace opcije, inace kad planiras da das tolke pare, bolje daj na 6600 ne prikosnoven je!
Hvala na odgovoru Mirko,
fon sam uzeo zbog neobicnog dizajna i ponajvise zbog mp3 player-a,jer se pesme u mp3 mogu staviti kao ring tone,ali i naravno zbog toga sto je Nokia ipak Nokia(cena me malo udarila u glavu,priznajem )
7600 xtra telefon.Ja ga imam.Super je zvuk mp3.Moze da snima 50 min.Nema radio i nije symbian kao 6600.Zakljucak:6600 za nijansu bolji, kamera im je ista.
Ja imam 7600 i meni je bolji telefon od 6600, jedino sto ovom telefonu fali je dopunska memorijska kartica sev ostalo je super, player je odlican, slusalice koje idu uz telefon su jako dobre, sve u svemu neobican telefon ali ima bas sve sto ti treba, i kamera na 7600 je bolja nego na 6600, to sam licno proverila iako je po karakteristikama kamera ista.... I 7600 je 3G telefon a 6600 nije...
moja zena ima 7600 ali ne vis na ovom forumu pa cu se ja umesati...
telefon ima dobar ekran, dobru kameru, porzava MP3 stereo, dobar dizajn, veliku memoriju (oko32MB)...
ali ima i los raspored tastera,losu polifoniju, MP3 kao zvono je jako tih ali preko slusalica je sasvim ok.
7600 je odlican fon sa obzirom da je izasao krajem 2003 ako se nevaram...
sto se tice programa 7600 je S40 i podrava JAVA aplikacije a 6600 je S60 i podrava SYMBIAN
meni se 7600 svidja... ali mi je zenski (modni detalj)
volim sony da li si joj kupio telefon da ga nosi uz neku suknju il` si morao da pljunes pare i za neku ogrlicu? Shala,samo da dodam,iskreno bolji mi je 6600,sta ja znam,SYMBIAN JE SYMBIAN:)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.