Theme za Nokiu 6030

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Lidija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 24. Mar 2006. 18:55

Theme za Nokiu 6030

Post od Lidija »

Odakle da ''skinem'' teme za Nokiu 6030 ?

Pokusala sam sa mobile9.com sajta, ali mi jednostavno ne moze da otvori tu stranicu. Mozda ne unosim podatke po tacnom redu... :smutny:

Ima li neko ideja ?

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Dobrodosla na MS forum!
Jel skidas temu preko kompa ili direktno sa mobilnog?
Mobilni ne moze da ti otvori web stranicu!
pokusaj ovo da otvoris: http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6030-themes/1/
Poslednja izmena od rower u Pet, 24. Mar 2006. 19:18, izmenjeno 1 put ukupno.

Lidija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Lidija »

Temu sam pokusala da skinem sa mobilnog, jer mi je to bez problema uspelo, recimo sa ovog sajta prateci njihova uputstva (sa wallpaper slicicama, nemaju teme)
gallery.mobile9.com/c/nokia-6030-themes/
Jel da ukucam ovo u mobilni ?

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Mislim da neces moci to da otvoris s mobilnog!
Jedino ako imas Operu pa otvaras web stranice!
Najbolje ti je idi na wap.google.com sa mobilnog i trazi "themes for Nokia 6030", pa na nekom od sajtova skini to sto te interesuje!

Lidija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Lidija »

Uspela sam da odem na taj sajt - http://wap.mobile9.com/ - preko mobilnog, ali mi onda trazi WAP ID, a ja ne znam sta je to :shock:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Lidija, na sajtu mobile 9 ovako izgleda skidanje thema..., kad kliknes na zeljenu themu, otvori ti se novi prozor ...u njemu velika slika theme...i neki podaci o njoj...izmedju ostalog tu se nalazi i ID theme koji treba da ukucas kad si na wap-u...

Nadam se da sam ti pomogla... :roll:

Pozz... 8)

Lidija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Lidija »

http://gallery.mobile9.com/f/26181/

Jel mislis na ovaj broj - 26181 ? Da li treba da ubacim i @ ?

Probala sam samo sa tim brojem i nista se ne desava...probala sam sa 26181@ i nista, probala sam i sa celom adresom 26181 @ http://wap.mobile9.com/ i nista... :smutny:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lidija, treba samo broj da ukucas bez @...i ostalog

Mozda mesto gde ukucavas to na wapu nije pravo...

Mada ako ti na tom mestu trazi ID to je to...

Jesi li registrovana na sajtu...? Ja nisam imala problema sa download-om preko moba...ali sam bila registovana...

Ali jedno je sigurno...ukucava se broj bez icega ...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lidija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Lidija »

ninolina, hvala ti na savetima, probacu sa registracijom :)

Javljam da li je bilo uspesno !

Registrovala sam se na sajt-forum i ponovila celu proceduru, ponovo bez uspeha. :smutny:

Odustajem. :dry:

dan555
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 04:48

Post od dan555 »

Nemoj da odustaneš, mobile9 je odličan sajt.
Trenutno "menja odelo" pa neke stvari ne rade kako treba.Mislim da su se na forumu i drugi žalili na WAP download.Admin sajta se preselio u novu kuću pa još čeka na širokopojasnu vezu (i u Australiji čekaju na to) pa treba malo sačekati da sve sredi.
Hm, probao sam i ja i ni meni neće.Možda da pitamo tamo na forumu? :?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lidija, a kazi mi sta se desava kad u prostor predvidjen za ID ukucas taj broj...Da li ti se nesto pojavi na ekranu? Neki tekst ili bilo sta... :roll:

Jesi li do sada nesto uspevala da skines sa neta telefonom...? Ako nisi ...mozda je neko podesavanje u samom telefonu...I kod kog si operatera Telekom ili Mobtel...? :)

I naravno...ne treba da odustanes.....mora da postoji resenje... 8)

Pozdrav... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lidija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Lidija »

ninolina napisao:Lidija, a kazi mi sta se desava kad u prostor predvidjen za ID ukucas taj broj...Da li ti se nesto pojavi na ekranu? Neki tekst ili bilo sta... :roll:
Ispod kucice gde sam ukucala trazen ID je sledeca kucica u kojoj treba da izaberem - theme, wallpapers...to i uradim i nista se dalje ne desava...
ninolina napisao:Jesi li do sada nesto uspevala da skines sa neta telefonom...? Ako nisi ...mozda je neko podesavanje u samom telefonu...I kod kog si operatera Telekom ili Mobtel...? :)
Uspesno sam skidala sa ovog sajta http://www.phone.co.yu/ neke slicice. Kod Telekoma sam.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

E pa Lidija, znam resenje...kad sve to ukucas i kad odaberes theme...imas da na levi taster odaberes ponudjene opcije...i u okviru tih opcija treba da bude GET FILE kao opcija...I TO JE TO... :lol:

Ovo je provereno...RESENJE... :D

Pozdrav... :D

Lidija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Lidija »

imas da na levi taster odaberes ponudjene opcije...i u okviru tih opcija treba da bude GET FILE kao opcija...I TO JE TO...
ninolina, opet neuspesno :cry: na levom tasteru nemam opciju GET FILE :smajlic udara glavom u zid:

hannibal
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Apr 2006. 08:38

Post od hannibal »

molim zna li ko može li se nokia 6030 spojiti kablom na komp., ako može koji kabal treba ..... :wink:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

hannibal, naravno da se 6030 mozhe spojiti sa compom , treba ti samo usb kablo koje nosi oznaku " USB DKU-5 "
takodje treba ti i program pomocu kojeg ces to da uradish , taj program imas na nokiinoj stranici.

8) :wink: :) :D :lol:

hannibal
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Apr 2006. 08:38

Post od hannibal »

DEL BOY napisao:hannibal, naravno da se 6030 mozhe spojiti sa compom , treba ti samo usb kablo koje nosi oznaku " USB DKU-5 "
takodje treba ti i program pomocu kojeg ces to da uradish , taj program imas na nokiinoj stranici.

8) :wink: :) :D :lol:
nije taj kabal...niti mu odgovara pc suite nokia...jer je ovakav ulaz
Slika

u međuvremenu sam našao kabal koji odgovara i za korištenje treba OKSIGEN PHONE MENAGER 2 FOR NOKIA i MOBIMB MEDIA BROSVER ali nisam uspio naći full verziju ovih već samo trial....pa znali ko može li neki drugi ili gdje ima verzija da nije trial

Odgovori