Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Temu sam pokusala da skinem sa mobilnog, jer mi je to bez problema uspelo, recimo sa ovog sajta prateci njihova uputstva (sa wallpaper slicicama, nemaju teme)
Mislim da neces moci to da otvoris s mobilnog!
Jedino ako imas Operu pa otvaras web stranice!
Najbolje ti je idi na wap.google.com sa mobilnog i trazi "themes for Nokia 6030", pa na nekom od sajtova skini to sto te interesuje!
Lidija, na sajtu mobile 9 ovako izgleda skidanje thema..., kad kliknes na zeljenu themu, otvori ti se novi prozor ...u njemu velika slika theme...i neki podaci o njoj...izmedju ostalog tu se nalazi i ID theme koji treba da ukucas kad si na wap-u...
Jel mislis na ovaj broj - 26181 ? Da li treba da ubacim i @ ?
Probala sam samo sa tim brojem i nista se ne desava...probala sam sa 26181@ i nista, probala sam i sa celom adresom 26181 @ http://wap.mobile9.com/ i nista...
Nemoj da odustaneš, mobile9 je odličan sajt.
Trenutno "menja odelo" pa neke stvari ne rade kako treba.Mislim da su se na forumu i drugi žalili na WAP download.Admin sajta se preselio u novu kuću pa još čeka na širokopojasnu vezu (i u Australiji čekaju na to) pa treba malo sačekati da sve sredi.
Hm, probao sam i ja i ni meni neće.Možda da pitamo tamo na forumu?
Lidija, a kazi mi sta se desava kad u prostor predvidjen za ID ukucas taj broj...Da li ti se nesto pojavi na ekranu? Neki tekst ili bilo sta...
Jesi li do sada nesto uspevala da skines sa neta telefonom...? Ako nisi ...mozda je neko podesavanje u samom telefonu...I kod kog si operatera Telekom ili Mobtel...?
I naravno...ne treba da odustanes.....mora da postoji resenje...
Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ninolina napisao:Lidija, a kazi mi sta se desava kad u prostor predvidjen za ID ukucas taj broj...Da li ti se nesto pojavi na ekranu? Neki tekst ili bilo sta...
Ispod kucice gde sam ukucala trazen ID je sledeca kucica u kojoj treba da izaberem - theme, wallpapers...to i uradim i nista se dalje ne desava...
ninolina napisao:Jesi li do sada nesto uspevala da skines sa neta telefonom...? Ako nisi ...mozda je neko podesavanje u samom telefonu...I kod kog si operatera Telekom ili Mobtel...?
E pa Lidija, znam resenje...kad sve to ukucas i kad odaberes theme...imas da na levi taster odaberes ponudjene opcije...i u okviru tih opcija treba da bude GET FILE kao opcija...I TO JE TO...
Ovo je provereno...RESENJE...
Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
hannibal, naravno da se 6030 mozhe spojiti sa compom , treba ti samo usb kablo koje nosi oznaku " USB DKU-5 "
takodje treba ti i program pomocu kojeg ces to da uradish , taj program imas na nokiinoj stranici.
DEL BOY napisao:hannibal, naravno da se 6030 mozhe spojiti sa compom , treba ti samo usb kablo koje nosi oznaku " USB DKU-5 "
takodje treba ti i program pomocu kojeg ces to da uradish , taj program imas na nokiinoj stranici.
nije taj kabal...niti mu odgovara pc suite nokia...jer je ovakav ulaz
u međuvremenu sam našao kabal koji odgovara i za korištenje treba OKSIGEN PHONE MENAGER 2 FOR NOKIA i MOBIMB MEDIA BROSVER ali nisam uspio naći full verziju ovih već samo trial....pa znali ko može li neki drugi ili gdje ima verzija da nije trial
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.