nokia 7270

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
anamika
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 05. Apr 2005. 13:28

nokia 7270

Post od anamika »

dal neko ima ovu nokiu? razmisljam se da je uzmem,posto ima sve funkcije koje mi se dopadaju a koliko sam mogla da vidim koddrugarice,funkcionise se jako dobro.jedino nema bluetooth,pa zato ne znam isplati li se uzeti je?cijena je oko 200 e,memorija 14MB (odlicno!!!),mms,gprs,sms,infrared,mp3 melodije,radio itd .

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Vecina ce ti reci (ukljucujuci i mene) da za te pare (+/- koji euro) mozes uzeti mnogo bolji telefon. Ali ako ti se svidja onda nemamo sta da ti pricamo. Inace, tih Odlicnih 14mb je dovoljno ako ces SAMO poruke,imenik i po koji mms da koristis,a ako ces stavljati MP3 pa onda je to smesno. Kamera mu je losa... BT je vrlo bitna stvar danas. Ustvari ostajes ostecena za dosta vrlo potrebnih stvari. Posto ne znam tacno sta zelis,na slepu cu ti preporuciti vrlo komercijalan telefon - SonyEricsson K750i. On ima i infrared,i bluetooth,i prosirivu memoriju,odlican ekran,odlicnu kameru (2mpx sa autofokusom-slike su OSTRE),mms,gprs,sms,mp3,radio,sve sto si ti navela. A kosta mozda 20-tak eura vise. Tako da razmisli malo. :wink:

Bdw ja sam je samo probao,nista posebno. :chytry:
...shit happens... keep d smile!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ja je nemam, ali sam se lozio na nju, samo to je bilo pre godinu dana (pregazilo vreme). Mislim da za te pare mozes da kupis mnogo, mnogo bolji telefon, ovaj je klasicni fensic. Sve te funkcije ima 100% telefona u tom cenovnom rangu a posto si (mislim) zensko, bolje uzmi neki Samsung za te pare, Samsung je zenski telefon. Ovo je prevelika cena za ono sto ovaj telefon pruza, tj. placas za sminku (totalno o.k. ako ti bas to treba, i ja to ponekad radim).

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

ok telefon..ali se ne isplati tih para.... 8) Zato mislim da je pravi fontele za tebe Samsung E530 koji je mnogo bolji od njega a iste su cene... :wink:

Odgovori