Nokia 8800i

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Nokia 8800i

Post od Dexter »

s40,2mpx kamera..ali pitanje da li je ovo fake...8)

Slika
Slika
Slika

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Fake je, naravno... drugacija verzija Pande X30 :D

link

;)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

video sam tu Pandu vac i taj link kao i josh nekoliko njih al ono,zapeli ljudi da je to drugi pa to ti je... :wacko:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Zapeli ljudi? :blinky: Koji ljudi? :blinky:

Svi imamo google, jel tako, tako da ono što sa ja našao (bez mnogo truda), je:
http://www.widgx.com/?p=399

Možda je i fake, ali ako jeste, onda se neko baš mnogo trudio. Jedino je nelogično da ima onaj metalni deo za povlačenje ekrana palcem na gore, ili je fora bila da se zadrži to kao stilski detalj, i kao podsećanje od koga potiče. :unsure:

SAd ću zvučati kao laik, verujem da razlog postoji samo ga ja nisam svestan: ali zašto se prave ti fake telefoni (tj. njihove slike)? What's the catch? :o
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

hehe, gargamel zna da koristi google, ali ne cita postove do kraja jer sam ja taj link vetj postovao... :D
Fake je nokia ali telefon postoji i prodaje se(valjda) a sto ih prave, pa da bi zaradili u slucaju ovakvih fake-ova i iz zezanja kod onih koji ne odu tako daleko... ako me neko razume... :D

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

jao telefon extra izgleda a i funkcije nisu lose , barem koliko sam uspio da vidim
ali ukoliko je cijena kao i kod 8800 :( :wacko: 8) :wink: :D

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Ups, uopšte ga nisam snimio. Sorry!
(siv je pa se nevidi tako dobro, sad se kao vadim :oops: :P :oops: )

Ali ovaj drugi deo nisam baš razumeo: Ako neka firma napravi sličan model nekom već postojećem, onda se kao i kod automobila zna zašto su to uradili. Ali mene zanima šta neko ima od pravljenja fake telefona, ili samo njihovih sličica. Loži narod ili šta? Oni koji i tumaraju po tim sajtovima ionako često znaju razliku, a oni koje to ne zanima tamo i ne svraćaju. :wacko:

I don't get it yet :? :? :?

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ma opusteno... ;)
A drugi deo ni ja ne razumem bas najbolje kako sam napisao :D

Dakle, tebe zanima sta neko ko netje da zaradi pravljenjem fake telefona ima od toga? Odgovor je jednostavan i fake-ovi se prave iz 2 osnovna razloga.

Prvi je da neko napravi fake cisto iz zezanja da bi lozio ljude, obicno je to grupa ljudi ( neko tje se setiti naseg malog fake takmicenja, koje nazalost nije previse zazivelo, delom sam i ja kriv jer me je mrzelo da zavrsim moje modele, ali dobro :) ) I tada dolazi do zabune koja moze trajati i par dana dok neko ko je pouzdan i zna se da je video prototip ne potvrdi da je to fake, a postoje ljudi koji znaju specifikacije ali zbog pipljivog posla ne mogu da dodju u posed slika telefona vetj im je opisan izgled delimicno i onda se to poklopi sa fake-om i eto problema. Ja sam bio ubedjen da je jedan od fake-ova pravi jer je apsolutno odgovarao opisu koji sam cuo, naravno to nisam pricao jer nisam hteo da ispadnem glup u drustvu :D ali na kraju je pravi model bio skoro indentican fake-u i tu dolazimo do drugog razloga a to je da neko na osnovu opisa napravi fake, namenski i u dogovoru sa onima koji su videli tel da bi se priblizno stekla slika kako tje telefon da izgleda... ;)

nadam se da je sad jasnije... ;)

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Pa dobro, jeste jasnije, ali sve mi to izgleda kao mnogo maltretiranja za male pare. If you know what I mean. :?
Zar ljudi nemaju šta pametnije da rade u životu? Ono što postoji se računa, a ono što ostane na papiru, može u foldser sa slikama Gospodara Prstenova i prototipa automobila. Ma nema ni veze mnogo. Samo sam pitao. Hvala! :) :) :)

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

A i 8800 mi izgleda poprilično debilno. Koliko god ja voleo Nokiu i smatrao da su dobri, i koliko god on bio fensi, i skup i sa dobrim ekranom, meni se ne sviđa. Onaj donji deo koji je kao pola telefona nikad i ničemu ne služi, osim da se ogledaš. Za te pare su napravili stvarno dobar telefon, od metala, sa izuzetnim displejem, i mehanizmom, ali su napravili kompromis sa kamerom, koja ima neku polurezoluciju, a i sve su to mogli da spakuju i u 1/3 manje kućište i time smanje onoliko iritirajući neupotrebljivi ogledalasti deo. Tako da (da se nadovežem na temu) ovaj fake ili real telefon koji dex iskopao, i ova modifikovana kopija koju smo akki i ja iskopali, kao što piše na sajtu, je pokušaj unapređivanja postojećeg modela od strane druge firme. Dobro ili ne reći će Kinezi.

:) :) :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

8800 je telefon vrhunske izrade koji je postao statusni simbol i ko kupi taj telefon ne kupuje ga zbog f-ja ili kamere... po meni, vredi svaku paru a siguran sam da bi tako mislio svako razuman ko je imao prilike da koristi isti na barem par sati.... :wink:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

cackao sam 8800 ali mi je i dalje nekako natrpana cena od 630€ iako je izrada na nivou,slazem se ali ispod haube ni ne nudi bas nesto ekstra :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Ok ne gledamo iz istog ugla. Meni je tako nešto glupo, a nekome to treba, ali ova fake/real varijanta to spušta u narod, što po ceni, što po karakteristikama.

:) :) :)

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Koristio sam 8800 nedelju dana i mogu reci da tel zaista vredi svaku paru,naravno to sam shvatio tek kad sam ga promenio... :(
MNJIH!

Odgovori