3510i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
E tu ces se malko pomuciti.... treba ti pc suite za 3510i, potrazi po netu ima 100%. Ako hoces da prebacujes slike i melodije u telefon ovo ce ti dosta pomoci, ali ako si hteo da ga flashujes il tako nesto...onda potrazi uputstvo na net-u posto s tim nikada nisam voleo da se bakcem.
5130+Koss the plug....
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
gargamel4, telefon uopste nije bio los .... ekran je bio sasvim upotrebljiv (doduse imao je malo problema sa treperenjem), ali ja sam mu bio nabacio neke wallpapere koji su bili ok..... u to vreme nije jos bilo midp 2.0 aplikacija, tako da je bio upotrebljiv i za j2me ...... taj kabl koji pominjes (sto ide ispod baterije) sam koristio za prebacivanja, bekap i slicno i kaci se na serijski port, a ja nisam cuo za usb varijantu...
pozdrav...
pozdrav...
- Lomnica_city
- Expert
Ne bih znao da li postoji USB kabal za 3510i,imao sam 3510 (bez i) jos u vojsci pre 3 i po-4 godine pa nisam ni koristio nikakav kabal,dovoljno mi je bilo da zvoni i da nece biti velika steta ako mi ga ukradu!A u pravu su kad kazu da slike nisu nesto,isto kao sto nisu bile ni za T68i,ni za... bilo koji telefon sa 256 boja!
Pozdrav
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
- Masterokrata
- Mobil manijak
ima samo budjavu rezoluciju ekrana tu se slazem, ali fon je vrh, baterija 5 dana, gprs extra radi, a koliko mi je puta ispao(nikad u vodu), sahranio sam dve baterije na njemu i dve maskice i jos ga cale nosi skoro 10 meseci, a servis da kucnem u drvo nije video.
Da skratim b_udder je dao odgovor na pitanje.
Da skratim b_udder je dao odgovor na pitanje.
5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak
Ma sta ce mi kabl...
Hvala b_udder ko da sam uzeo.
Uglavnom fon je vrh za telefoniranje, a kome treba vise funkcija izdvojice 60-80 evra vise, za jaci fon.
Cudne kriterijume imas za telefone Lomnica_city, nije sve uvek bilo 6680.
Po tebi znaci 6310i nije dobar telefon? Jeste matorac ali izdrzljivi matorac.
Sto bi neuki ljubitelji mopbine telefonije rekli:"koji ce vrag na 6310i bluetooth? Nema ni kolor ekran"
boze svasta

Hvala b_udder ko da sam uzeo.
Uglavnom fon je vrh za telefoniranje, a kome treba vise funkcija izdvojice 60-80 evra vise, za jaci fon.
Cudne kriterijume imas za telefone Lomnica_city, nije sve uvek bilo 6680.

Po tebi znaci 6310i nije dobar telefon? Jeste matorac ali izdrzljivi matorac.
Sto bi neuki ljubitelji mopbine telefonije rekli:"koji ce vrag na 6310i bluetooth? Nema ni kolor ekran"

5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Lomnica_city
- Expert
- Masterokrata
- Mobil manijak
Masterokrata, T610 je bio na trzistu kada i nokia 7250,6610(4096 boja,o BT da ne govorim i sto je mail klijent bio vec tad integrisan u T610) ... tako da je on u to vreme bio zmaj za konkurenciju,k750 je ponovio uspeh T610 i tu nema govora.Masa ljudi koja je imala 7250 menjala ga je za T610.Tad je nokia napravila bum sa cuvenim legendarnim 7650.
Vezano za temu:
Vezano za temu:
b_udder napisao:lazaaa, kao sto rece Masterokrata, \ Oxygen Phone Manager se pokazao kao savrsen za 3510i s tim sto, da bi sve radilo u oba smera, mora da bude krekovan (ili registrovan)
..
- Lomnica_city
- Expert
Nisi u pravu,evo ja sam imao T610 skoro kad je izasao,mozda par revizija softvera od prve,i nisam imao nekih problema,i ni na jednom SE-u mi se nije pokvario dzojstik za 3-9 meseci koriscenja (T68i,T610,T630,K700)!
A takodje ni ne vidim po cemu je kamera bila jadna,jel neki telefon u to vreme uopste jos i imao kameru i to bolju (7250 nije sigurno) a ekran je isto za to vreme bio zmajcina,ej 65000 boja i onoliki ekran kad mu je konkurencija bila Nokia 7xxx i 6xxx serija sa onim krsinama!?
Pozdrav
A takodje ni ne vidim po cemu je kamera bila jadna,jel neki telefon u to vreme uopste jos i imao kameru i to bolju (7250 nije sigurno) a ekran je isto za to vreme bio zmajcina,ej 65000 boja i onoliki ekran kad mu je konkurencija bila Nokia 7xxx i 6xxx serija sa onim krsinama!?

Pozdrav

- Masterokrata
- Mobil manijak
7650 krs?
ne,ogu da verujem sta si izgovorio, bolji od t610(veci normalno), , bio je mnogo poslovniji, imao symbian, ekran, naravno samo testovi su mogli da skontaju razliku.................t610 jeste bio revolucija, ali u cemu? U fancy ekrancicu i velicini?
Nebitno.............ja volim nokia telefone i pristrastan sam 100%, i znam da me nijedna nije izneverila dok su se mojim ortacima kvarili sonieriksoni i simensi.

Nebitno.............ja volim nokia telefone i pristrastan sam 100%, i znam da me nijedna nije izneverila dok su se mojim ortacima kvarili sonieriksoni i simensi.

5130+Koss the plug....