Slushalice za n6681

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Totto
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Okt 2005. 20:43

Slushalice za n6681

Post od Totto »

gde mogu da narucim, ovde u Srbiji, slusalice za nokiu 6680, 6681?? kod kojih firmi je tako nešto izvodljivo?

moze odgovor i na pm :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Totto, ako su to one HDS-3, onda ih verovatno ima u vecim radnjama mobilnih..... npr. u Comtrade-u ...... medjutim ljudi kazu da ih ima i kod Kineza, ali ne znam kakve su... ako hoces da slusas muziku onda razmisli da nabavis AD-15 adapter i neke dobre "obicne" slusalice ..... do sada se adapter mogao naci samo u inostranstvu ali neki kazu da su se i kod nas pojavili ....
viewtopic.php?t=5105
viewtopic.php?t=5851

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Totto, a i kad ih kupujes u prodavnici ...pazi..imaju slusalice razlicitih kvaliteta...juce sam htela da kupim jedne...pa kad smo skontali da se ipak lose cuju onda su mi ponudili , navodno, original slualice...zato...obavezno ih bar isprobaj...gde god da ih kupujes...i trazi za svoje pare najbolje...a negde ovde na forumu...i Miskoni je pisao da je kupio sluske za N91 koje super rade i na n70...verovatno bi radile i na 6680...pogledaj pod temom Upgrade sluski u odeljku Kafic, ovde na forumu.... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

A i te "original" HDS-3 su đubre u odnosu na HS seriju slušalica koje koštaju isto ili manje.
Ninolina, nisu HS-23 za N91 već za ove novije modele (ima lista podržanih modela na Nokia sajtu), N91 ima poseban priključak, sećaš se?

Totto, imaš u Marvelu HS-23 koje bi trebalo da rade na 6680/81, možeš da ih probaš pre kupovine. Ispod su ti podaci radnje...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-cenovnik/22/Marvel

Ako te mrzi da praviš adapter, ove sluške nisu loše. U suprotnom, imaš dva linka u b_udder-ovom postu pa ih prostudiraj...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Miskoni, eto...moja greska... :shock: ... secam se sad toga u vezi N91... :oops:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Miskoni, je l se isplati kupovati te sluske ako vec imam ad-15?

pozdrav...

Totto
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Okt 2005. 20:43

Post od Totto »

Zahvaljujem se svima na odgovorima :wink:

A da li salju ove firme postom (na kucnu adresu)? Ako neko slucajno zna firmu gde ima ovaj adapter kod nas, neka napise.

Odgovori