MMC
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
MMC
'Teo bi da kupim neku mmc karticu za nokia 6600. Recimo od 512MB. E sad ono sto mene interesuje jeste, posto sam nesto nacuo da postoje neke nekompatibilnosti sa karticama od 512mb, u smislu da samo sa karticama od 512 telefon radi sporo i zaglupljuje, ali da vec od 1GB super radi. Da li je to tacno, jel zna neko? Ovo pitam da se ne za*ebem da kupim od 512 pa onda da mi telefon sporo radi. I ako neko zna koliko kosta otprilike mmc od 256 i 512mb, i da li je bitno od kog proizvodjaca, odnosno koji je naj bolji (kvalitetniji)? Hvala unapred
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
@Giza: Na siteu www.itsvet.com imas sve sto te zanima o cenama memorijskih kartica.. .
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Imam N-Gage QD sa istim procesorom i krcatu MMCmobile 512MB karticu i jedino u par igara, svakih desetak minuta na po par sekundi, imam neko usporenje... sasvim zadovoljavajuće radi.Dexter napisao:Hehe,pa 512MB naravno da ce ti sporo raditi na 6600 jer ima spor procesor i onda sporo ishchitava podatke sa kartice
- Roy Fokker
- Entuzijasta
Ne znam za 6600, zato sam se i ogradio da imam QD koji ima isti procesor.Dexter napisao:Roy Fokker, ubaci krcatu karticu od 512MB u 6600,radice ali pogledaj kako...ako je to tebi brzina onda...
Meni zaista skoro nimalo ne usporava, a puna je do vrha. Možda je stvar u nečem drugom, ne znam koliko 6600 ima RAM-a i slično...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Posto vidim da se komentarise o 6600,moze li mi neko reci da li su isti ekrani na 6600 i 6630,evo video sam 6600 i mogu reci da je mnogo losiji nego sto sam ocekivao.Ajde recite molim vas jer ja ocu da uzmem 6630 pa gledam malo sad 6600 od druga i prilicno sam zadovoljan svim,a znam da je 6600 mnogo sporiji i to se vidi.Znaci samo me interesuje ekran
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Isti su ekrani, ja imam 6600 a moj burazer 6630, oba imaju po 65536 boja i istu rezoluciju. Pogledaj poredjenje ova dva telefona http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=474&b=239&c=
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- MilančeBGD
- Expert
Giza, a kakve veze imaju sad specifikacije sa ekranima znamo da su ekrani isti,ali kad je izasao 6630,a kad je 6600,mozda su nesto poboljsali na 6630,
hvala
Roy Fokker napisao:Ne mora da znači da su isti ekrani ako su im iste performanse... meni je ekran na 6600 uvijek izgledao slabije, ne bih mogao tačno da "ubodem" zašto.

- MilančeBGD
- Expert
da nema tog ogranicenja onda bi svi davali odgovore sa da i ne,a to psovanje po forumu moze da bude kobno,jer lepo pise u pravilniku da nema psovanja sa zvezdicama,tarabamaGiza napisao:Nem pojma meni su isti, ako gresim onda da stavim
koje sr@nje moram da napunim naj manje do 100 karaktera...bla bla bla i ja sad treba da kenj@m do 100
STROGO ZABRANJENO
#1 psovanje, psovanje sa zvezdicama (npr. sr***e), direktno napadanje i provokacija korisnika
#2 komentarisanje ograničenja od 100 karaktera po postu
#3 dopunjavanje do 100 karaktera gomilom smajlija, tačkama i sličnim
#4 prozivanje admina zbog strogih pravila (pišite na PP za te stvari)
#5 bojenje, podebljavanje i slično editovanje teksta
#6 pisanje velikim slovima kompletnog teksta ili većih delova istog
#7 postavljanje slike veće od 600 piksela širine koja kvari dizajn sajta zbog svoje veličine
#8 URL mora biti skraćen ukoliko je predugačak iz sličnih razloga kao i #7, za to koristite sledeći kod
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Uzmi lepo mmc rs marke Apacher, ja sam recimo za moju dao 1500 din pre tri nedelje, vec sam imao od 512 mb ali na njoj su igrice, na ovoj sad je muzika i super radi na ngage qd, samo moras sve da rasporedis po folderima i usporenja ne bi trebalo da bude........pa ni na 3650 nisam imao problema sa 512 karticom, samo sto manje stvari drzi u root-u, sve u foldere i nema problema.
5130+Koss the plug....
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
ja sam nashao za 3000 din karticu od 512mb za n6630... da li je isplativo?
u pitanju je SanDisk MMC Mobile, Dual Voltage...
Dao mi je lik da ubacim u phone i prihvata je kao i original (64mb)...
garancija 5 god...
Pozz!
u pitanju je SanDisk MMC Mobile, Dual Voltage...
Dao mi je lik da ubacim u phone i prihvata je kao i original (64mb)...
garancija 5 god...
Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10