OK, ljudi... vi ste se napostovali, da ne kazem bez veze

.... Znaci ovako:
1. Necu da uzmem 6310i (jer je nadareno ruzan i veliki je). To sam uzeo kao proimer jer mi je bilo nejasno zasto 8910i kosta toliko (pa da ne bude prost odgovor da je napravljen od titanijuma pa je zato ta cena) uzeo sam 6310i jer taj nije napravljen od titanijuma a kosta mnogo. Hocu da kupim 8910i (ili 8910, sve jedno), ne 6310i.
@lobachewsky: ma ne pricam ja mnogo, nije mi bitno da mi baterija traje vishe od nedelju dana. Da mi traje minimum 3 dana (jer na k750i mi je izdrzala 3 dana, a ovi telefoni nemaju ni kameru ni color display... itd... tako da je se ne brinem uopste za bateriju). I da ti kazem odmah, nije meni frka cena, mogu da izdvojim i 300 evra za telefon ako hocu, ali kao sto sam rekao, ne zelim da dajem toliko para na telefone, hocu da kupim jedan telefon i da me drzi 2-3 godine. Znaci TELEFON (da ga koristim u bukvalnom smislu). Znam da ti telefoni traju mnogo, ali sada je nekako bezveze da nosim 3310 sa mnom (zar ne?) ovako 8910i je bash fensi (al jako) a i plus sto je izdrzljiv (titanijumâ„¢

)
3.@dexter: ti si u pravu, u svim postovima, narucito ovde: "Ako tako gledate onda je bacanje para kupovina ovih skupljih modela jer sve to spada u domen zabave a nekim ljudima je to bacanje para...". Ja sam se isto tako lozio pa sam kupio k750i i sada sam skontao nesto i promenio svoje misljenje o nekim stvarima tako da sada se vishe ne zanimam za kupovinu takvih telefona. Nije meni frka da dam 180 evra za 6310i, ali kao sto sam rekao ne zelim jer mi se ne svidja telefon (prosto mi se ne svidja) i veliki je. Hocu da kupim 8910i samo mi je frka da nadjem (za normalnu cenu). Ae ako znash negde da moze da se nadje, pomozi

(pozeljno: NOV!).
@vlaki: imao sam 3410 (i josh ga imam, samo sto je baterija malo slabija a ako kupim "novu" iz prodavnice ta ce biti josh gora jer nije original). Mogu ti reci da sam prezadovoljan bio sa 3410 ali ne bih ga i dalje koristio, imam ga vec 3 godine, dosta je bilo

.
Edit: @araphel: postovao si dok sam ja kucao post, pa zato edit

. Verujem da je tacno to sto kazesh. Jer da je samo od titanijuma bio bi mnogo tezi. Kako go da je, dobar je i svakako je bolji od plastike (mada i plstika od 3410 je bila jako izdrzljiva

). Kada mi je 3410 izdrzao 3 godine (mozda i 4, ne znam, ali znam da bi izdrzao josh 4god samo treba da se menja baterija) tako da i 8910i ce isto toliko da me drzi. Samo da ga nadjem

. I btw ne zanima mene 3650 (nisu mi bitne funckije telefona i ne zelim da bezveze bude cigla).
>>> @all: hocu da kupim 8910i al necu da dam 300 evra za njega. Nije mi i dalje jasno zasto kosta toliko (za 6310i josh mogu da skontam cenu, ali za ovo ->

), ako neko zna gde ima da se kupi, pomozite mi.