Problemi u vezi programa...

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Problemi u vezi programa...

Post od vlaki »

Verovatno je bilo ovakvih tema...
Ali ja nisam naleteo na njih, a pregledao sam dosta str i brdo tema! :shock:
Nego, na ovoj temi se mogu preporuchivati programi za symbian phonove (...6630,n70...)
Naveo sam ova dva (mada pozeljno je i za ostale phonove...) zato shto sam video puno korisnika istih...
npr.
Preporuchujem cool program smart-settings-4212...
radi se o tome da vam je levi taster kao 'start' na kompu i da na njemu mozete staviti dooosta prechica, ima automatsko zakljuchavanje tastature (npr. moze se podesiti na 40 sec.), a moze i 'drugachije' da se otkljucha (npr. 2*dole...)...
Pa ako neko hoce da vam chachka phone (npr. mladji burazer...), a vi niste tu, nece znati da ga otkljucha... :D :lol: :D
Verovatno znate za program, ali naveo sam ga zato shto je meni veoma koristan...
pa ako nekom trebaju programi za symbian, a 'mrzi' ga da trazi po temama, mislim da ce ova biti korisna iz tog razloga...

Pozz! 8)
Poslednja izmena od vlaki u Sre, 12. Jul 2006. 21:35, izmenjeno 1 put ukupno.
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

Ocigledno se u tom "brdu" pregledanih strana i tema nije nasla 3-ca strana foruma :D :D :D
viewtopic.php?t=5955

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vlaki, proveri mail stigao ti je Power Lock... :D ...A ova tema, bojim se da, nece opstati, jer vec je pokusavano s ovakvim poduhvatima, a ovakva tematika nekako uvek odvede u pirateriju koja je zabranjena na ovom sajtu... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

ninolina napisao:vlaki, proveri mail stigao ti je Power Lock... :D ...A ova tema, bojim se da, nece opstati, jer vec je pokusavano s ovakvim poduhvatima, a ovakva tematika nekako uvek odvede u pirateriju koja je zabranjena na ovom sajtu... 8)
Slicnu poruku si napisala i po otvaranju poslednje slicne teme, pa smo na kraju ispisali tri strane, a tema jos uvek nije zatvorena :P 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ertan napisao:Slicnu poruku si napisala i po otvaranju poslednje slicne teme, pa smo na kraju ispisali tri strane, a tema jos uvek nije zatvorena :P 8)
Tema nije obrisana zbog dobre volje admina i modusa inache bi mogla lako da nestane.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

@Ertan, sorry, to sam propustio... :oops:
ali stvarno sam ih dosta pregledao... chasna rech! :wink:
Nego, naveo sam i 'koga mrzi da trazi po temama'...
@Ninolina, hvala, video sam... :wink:
sad sam tek video ertanovu temu... :smutny:
Pa onda nishta drugo ne preostaje... jednostavno lock...

Samo sam hteo da pomognem novajlijama koji se bash ne snalaze na forumu... Tako je meni bilo u pochetku...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Moze li nekako da se izmeni naslov... Nisam mislio da ce shvatiti kao pirateriju... npr. 'Problemi u vezi programa...' :wink:
Pa da pomognemo onom kome treba pomoc pri instaliranju istih, savet za neki program (kako bolje upravljati njime i sl.), lupam sada :D , ali uglavnom sam mislio da pomognem nekom, ko otvara npr. 'problem sa 6630' (nazgul23, bez ljutnje, samo sam naveo primer :wink: ) i onda u temi stavi ustvari problem u vezi nekog programa... Kad sam otvarao temu mislio sam da je neshto u vezi hardwera...
da li je i to piraterija? :? :unsure: :smutny: :? :roll:

Pozz! 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vlaki, pa ti sam mozes da izmenis naslov...odes lepo na taj prvi post...kliknes na izmeni...i promenis naslov u samom postu... 8) :lol:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori