Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Telefon mi je totalno poludio, ne znam sta mu je. Fon je nokia 7610 a firmware je V 4.0437.4 RH-51. Problem je sto uopste ne prepoznaje .midi fajlove i nije mogao pokretati java aplikacije, umjesto IMEI koda pisalo je ovo IMEI:????????????????. Nakon sto sam formatirao telefon i karticu IMEI kod se vratio i pokrece java aplikacije alo jos uvijek ne moze pustati .midi fajlove. Ja mislim da se nesto softver po*e*ao. Zanima me vase misljenje. Sve ostalo normalno radi.
To su aplikacije koje sam koristio i odjednom nisu radile (npr. Mig33, Opera mini) ali rade kad sam formatirao fon. Jedino su problem ostali .midi fajlovi koje nikako fon ne prepoznaje
vrati fabricka podesavanja...meni je tako bilo na qd,isti slucaj stim sto nisam mogao ni jednu sliku da otvorim...posle fabrickih podesavanja mi je radilo normalno
e sad........ima neka fora znam da na 6600 radi 100%, pokusaj da u isto vreme pritisnes 3,*,zelenu slusku i prekidac(tel mora da bude ugasen,malo ces da se cimas dok ubodes u isto vreme al jbg....)tad bi trebao neki format da odradi i da ti tel bude ko nov.....
mikilegenda, to je minimum .... znaci pozeljno je da baterija bude puna skroz, ali moze i ako ima 6 crtica... evo ja sam pre 5 min odradio taj format sa 4 tastera ..... kratko traje...
ok.......ja sam to to pokusao i na 3300,pojavio mi se neka skroz ljubicasta(tako neka nijansa) pozadina i za nekoliko sec beli pravougaonik na kom je pisalo loading samo neke 2s i onda se pojavilo "please contact service"
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.