Poludio mi telefon!!!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Poludio mi telefon!!!

Post od janka_88 »

Telefon mi je totalno poludio, ne znam sta mu je. Fon je nokia 7610 a firmware je V 4.0437.4 RH-51. Problem je sto uopste ne prepoznaje .midi fajlove i nije mogao pokretati java aplikacije, umjesto IMEI koda pisalo je ovo IMEI:????????????????. Nakon sto sam formatirao telefon i karticu IMEI kod se vratio i pokrece java aplikacije alo jos uvijek ne moze pustati .midi fajlove. Ja mislim da se nesto softver po*e*ao. Zanima me vase misljenje. Sve ostalo normalno radi.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Verovatno nekompaktibilnost sa java aplikacijama.
Da nisu to neke aplikacije za neki drugi fon mislim mozda je greska........ :uhuh:
5130+Koss the plug....

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

To su aplikacije koje sam koristio i odjednom nisu radile (npr. Mig33, Opera mini) ali rade kad sam formatirao fon. Jedino su problem ostali .midi fajlovi koje nikako fon ne prepoznaje

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

vrati fabricka podesavanja...meni je tako bilo na qd,isti slucaj stim sto nisam mogao ni jednu sliku da otvorim...posle fabrickih podesavanja mi je radilo normalno

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ne pomaze ni to. Cim format telefona ne vrijedi onda ne vrijedi ni vracanje na fabricka podesavanje.

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mikilegenda »

e sad........ima neka fora znam da na 6600 radi 100%, pokusaj da u isto vreme pritisnes 3,*,zelenu slusku i prekidac(tel mora da bude ugasen,malo ces da se cimas dok ubodes u isto vreme al jbg....)tad bi trebao neki format da odradi i da ti tel bude ko nov.....

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

to ti je hard format (bat. mora da ti je na 3/4 puna...) drzish to sve dok ti se ne upali phone i tada ce ti biti sve podesheno ne fabrichki...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mikilegenda, to je minimum .... znaci pozeljno je da baterija bude puna skroz, ali moze i ako ima 6 crtica... evo ja sam pre 5 min odradio taj format sa 4 tastera ..... kratko traje...

pozdrav...

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mikilegenda »

ok.......ja sam to to pokusao i na 3300,pojavio mi se neka skroz ljubicasta(tako neka nijansa) pozadina i za nekoliko sec beli pravougaonik na kom je pisalo loading samo neke 2s i onda se pojavilo "please contact service"

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Pa ljudi rekao sam da sam odradio format telefona (podrazumeva se da je to hard format). Ako neko zna sta bi to moglo biti, neka kaze.

Odgovori