"NOT CHARGING" ???

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
dacha
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Jan 2005. 21:20

"NOT CHARGING" ???

Post od dacha »

Dakle ovako....Juče sam kupio novu nokiu 3250 i sve je bilo OK, telefon je extra....
Isparznila se baterija ja ga stavim na punjač i piše mi "NOT CHARGING" i neće da puni bateriju....
molim vas ako je neko imao sličan problem neka mi pomogne!
Unapred hvala !
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

probaj drugi punjac (neka ti zamene tamo gde si kupio tel) ..... kada sam u svoj 6630 stavio onaj mobilni punjac na baterije, isto mi je izbacio "not charging", dok je na Dexterovom 6630 radio kako treba ..... i punjac je ispravan i moj telefon je ispravan ali zajedno ne funkcionisu ..... obican punjac mi radi.....

dacha
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Jan 2005. 21:20

Post od dacha »

sada sam otvorio tel i baterija jeste kineska, ali ima onaj hologram na njoj...
idem sad do servisa ovaj lik što mi ga je prodao je rekao da nije sigurno do fona nego do punjača---
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

dacha napisao:sada sam otvorio tel i baterija jeste kineska, ali ima onaj hologram na njoj...
I originalne baterije se prave u kini... tj na nekom brodu uzput... :disgust:
A takvi telefoni i inace tehnicka roba se salje u nerazvijene zemlje... tj. ponajvise kod nas sto se tice Balkana...

S' obzirom da je nov telefon, a punjac verovatno divca, on njemu ne daje dovoljno struje da bi zapoceo punjenje...

A tu poruku ispisuje i ako se desi telefonu da crne Cobba, ako se dobro secam, mada me secanje izdaje...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Odgovori