Izgubili... ili su Vam ukrali mobilni - sta onda ???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Izgubili... ili su Vam ukrali mobilni - sta onda ???
Igubih pre dve tri nedelje novu Nokiu N70. Prijavio sam policiji... Nisu mi rekli za mogucnost da Oni mogu locirati a zapravo i pronaci mob. tel. na osnovu S/N...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
coolG, vec postoji slicna tema...pogledaj kakva su iskustva ostalih po tom pitanju.... viewtopic.php?t=6348
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Re: Izgubili... ili su Vam ukrali mobilni - sta onda ???
Cao ja sam izgubio ili su mi maznuli telefon ni sam ne znam sta se u stvari desilo ali sam prijavio u sup-u i uzeo potvrdu od njih i sa njom otisao u mobtel posto sam njihov korisnik.Telefon je bio sony ericsson s700i i posle tacno 21 dan zvali su me iz mobtela da dodjem po aparat u korisnicki servis mobtela.Pitao sam ih da mi kazu ko mi je nasao telefon i oni su mi rekli da mi je mobtel pronasao i vratio aparat.Ako si uzeo potvrdu od sup-a otidji do tvog mobilnog operatera i trebalo bi i oni onda uz saradnju sa sup-om da rade na otkrivanju telefona.coolG napisao:Igubih pre dve tri nedelje novu Nokiu N70. Prijavio sam policiji... Nisu mi rekli za mogucnost da Oni mogu locirati a zapravo i pronaci mob. tel. na osnovu S/N...
Ja sam pitao u mobtelu i oni su mi rekli da svaki put kada se okrene neki broj telefona sa tvog telefona izlazi serijski broj odnosno imei telefona i broj kartice koja je u njemu. Tako da po tome moze lako da se locira telefon.Jedino ako se ubaci crnogorska ili bosanska kartica onda pisi propalo.
Nadam se da te nisam malo vise smorio i zelim ti puno srece da ti pronadju telefon.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!1

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Jeste, i bojke1 je to već napisao u onoj temi
viewtopic.php?p=55787&highlight=#55787
viewtopic.php?p=55787&highlight=#55787
● PRAVILA FORUMA ●