Nokia 1110, šta mislite o njemu?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Nokia 1110, šta mislite o njemu?

Post od nevidljivi »

Moj drug je uzeo Nokiu 1110 preko Telekoma pre par dana. Znam nešto o tom telefonu, ali bih voleo da čujem i mišljenja drugih na forumu o njemu.
Ghost

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

nevidljivi, pa sta tu ima da se prica? ..... moze da razgovara i da salje sms .... i nista vise ...

pozdrav...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

da, dobar phone za call i sms... moj ortak je isto uzeo... :wink:
chak te neka zenska budi, tj. taj zvuk kao alarm, a ima i opcija koliko je tachno sati drzanjem *... :wink:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@b_udder: ima i malu LAMPICU !!!! (sto je JAKO BITNO!)

@nevidljivi: telefon je EXTRA. Za call/sms/alarm plus sto ima malu lampicu koja je od velike koristi, telefon = VRH !
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ma to je ono za matore i decu... Daš im i da ti ne bude žao ako se bilo šta desi telefonu... Telefon je sipatičan tako da ne mogu da se žale na CIGLU u DŽEPU...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Hvala svima na odgovorima, ja sam znao samo da je to telefon sa najosnovnijim funkcijama, drug je zadovoljan. Kaže da mu baterija drži baš dugo i da je osvetljenje ekrana dobro. To za lampicu da je korisna je apsolutno tačno, ja onaj tzv. "blic" na K700 koristim kao lampicu i bezbroj puta me je izvukla, naročito pre neko veče kada mi se otkinula žica sa diname na bajsu, a bio je skoro potpuni mrak, da nisam imao lampicu na mobilnom, bilo bi baš zeznuto.
Ghost

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Redizajnirani 3310! Ali ne i njegov naslednik!

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Tako sam i mislio, mada ne pratim toliko te telefone koji imaju samo najosnovnije funkcije. Slažem se da je 3310 još uvek živa legenda i da su svi koji ga imaju jako zadovoljni njime. Još uvek ima ljudi kojima treba upravo takav telefon i lepo je to što ima novih modela u tom fazonu.
Ghost

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ljudi da li ste videli 1600? Perverzija.......tako mali baterija drzi ko blesava oko 6 dana, ima ekran u boji.... 8)
5130+Koss the plug....

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Da, 1110 jako dugo izdrzi bez punjenja baterije, ne da je baterija neka ultra mega giga (jeste jaka, ali nista extra) nego telefon prosto nema na sta da trosi bateriju :D.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

nevidljivi napisao: To za lampicu da je korisna je apsolutno tačno, ja onaj tzv. "blic" na K700 koristim kao lampicu i bezbroj puta me je izvukla, naročito pre neko veče kada mi se otkinula žica sa diname na bajsu, a bio je skoro potpuni mrak, da nisam imao lampicu na mobilnom, bilo bi baš zeznuto.
Kako se ukljucuje lampica?

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

mb011, da li pitaš za SE K700 ili za Nokiu 1110? Večeras sam pogledao ortakov telefon i čini mi se da nema lampicu, a ako je ima, uključuje se ili dužim držanjem tastera C odn. * (zavisi od modela Nokie).

Dario (asdf), nije baš ni slaba (900 mAh), a sam si rekao da telefon nema na šta da je troši. Eh da je na K700 tolika baterija, na njemu je samo 700 mAh, a opremljen je svim i svačim.
Ghost

Odgovori