Nokia 1110, šta mislite o njemu?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Nokia 1110, šta mislite o njemu?
Moj drug je uzeo Nokiu 1110 preko Telekoma pre par dana. Znam nešto o tom telefonu, ali bih voleo da čujem i mišljenja drugih na forumu o njemu.
Ghost
@b_udder: ima i malu LAMPICU !!!! (sto je JAKO BITNO!)
@nevidljivi: telefon je EXTRA. Za call/sms/alarm plus sto ima malu lampicu koja je od velike koristi, telefon = VRH !
@nevidljivi: telefon je EXTRA. Za call/sms/alarm plus sto ima malu lampicu koja je od velike koristi, telefon = VRH !
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Ma to je ono za matore i decu... Daš im i da ti ne bude žao ako se bilo šta desi telefonu... Telefon je sipatičan tako da ne mogu da se žale na CIGLU u DŽEPU...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
- nevidljivi
- Entuzijasta
Hvala svima na odgovorima, ja sam znao samo da je to telefon sa najosnovnijim funkcijama, drug je zadovoljan. Kaže da mu baterija drži baš dugo i da je osvetljenje ekrana dobro. To za lampicu da je korisna je apsolutno tačno, ja onaj tzv. "blic" na K700 koristim kao lampicu i bezbroj puta me je izvukla, naročito pre neko veče kada mi se otkinula žica sa diname na bajsu, a bio je skoro potpuni mrak, da nisam imao lampicu na mobilnom, bilo bi baš zeznuto.
Ghost
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Da, 1110 jako dugo izdrzi bez punjenja baterije, ne da je baterija neka ultra mega giga (jeste jaka, ali nista extra) nego telefon prosto nema na sta da trosi bateriju
.

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Kako se ukljucuje lampica?nevidljivi napisao: To za lampicu da je korisna je apsolutno tačno, ja onaj tzv. "blic" na K700 koristim kao lampicu i bezbroj puta me je izvukla, naročito pre neko veče kada mi se otkinula žica sa diname na bajsu, a bio je skoro potpuni mrak, da nisam imao lampicu na mobilnom, bilo bi baš zeznuto.
- nevidljivi
- Entuzijasta
mb011, da li pitaš za SE K700 ili za Nokiu 1110? Večeras sam pogledao ortakov telefon i čini mi se da nema lampicu, a ako je ima, uključuje se ili dužim držanjem tastera C odn. * (zavisi od modela Nokie).
Dario (asdf), nije baš ni slaba (900 mAh), a sam si rekao da telefon nema na šta da je troši. Eh da je na K700 tolika baterija, na njemu je samo 700 mAh, a opremljen je svim i svačim.
Dario (asdf), nije baš ni slaba (900 mAh), a sam si rekao da telefon nema na šta da je troši. Eh da je na K700 tolika baterija, na njemu je samo 700 mAh, a opremljen je svim i svačim.
Ghost