Potrebna strucna pomoc

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Djordje20
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Avg 2006. 14:16

Potrebna strucna pomoc

Post od Djordje20 »

Ljudi, imam nokiu n70 sa Symbian os.Na komp sam prebacio programe, slike raznorazne gluposti i teme. Neko ko ima iskustva sa ovim, znace sta me interesuje, dakle, hocu pre nego sto instaliram neku temu SA RACUNARA na TELEFON, da na kompu vidim kako ta tema izgleda. Oni koji znaju, instalacioni fajl (ako tako mogu da kazem) za Symbian je uvek isti.

Dakle, postoji li neki programcic preko kojeg moze da se pogleda i otvori ta tema pre nego sto se ubaci na mob.

Unapred hvala svim strucnjacima i korisnicima ovog foruma

Djordje20 :)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Djordje20, ne postoji program za "preview" tema. Moguće je otvoriti temu iz programa "Theme Studio" koji služi za pravljenje tema i mnogo je spor i zahtevan. Drugi način bi eventualno bio da pomoću "UnMakeSIS" programa raspakuješ temu i pogledaš MBM fajl, a njega ćeš opet teško videti na kompu. Dakle, i dalje je najjednostavniji način da pogledaš temu na samom telefonu.

Djordje20
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Avg 2006. 14:16

Post od Djordje20 »

Hvala Miskoni....Nadam se necem jednostavnijem u bliskoj buducnosti...

:smutny:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Miskoni,zaboravio si na Symbian emulator,ili mislis da na njemu ne mozes isprobavati teme,vec samo programe,mada su i teme neki programi posto su u .sis formatu i instaliraju se kao i oni!?
Pozdrav 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Lomnica_city napisao:Miskoni,zaboravio si na Symbian emulator
Iskreno, nisam još našao vremena da se poigram sa istim, ali u teoriji bi trebalo da može da otvara teme bez ikakvih problema. Koga ne mrzi, neka se igra...

Odgovori