Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pre flesovanja ili formatiranja Symbian Nokie ili samo flesovanja neSymbian Nokie je uvek pozeljno da sacuvate ono sto vam je potrebno iz memorije telefona,a to je najcesce imenik i eventualno ako imate neku melodiju ili sliku koju niste hteli da stavljate na memorijsku iz nekog razloga (ili ako i nema memorijsku) pa tek onda sledi flesovanje ili formatiranje!
Pozdrav
Ma ne mora i podesavanja,sad obe mreze salju odmah podesavanja (bar za series 60 Nokie) cim provale da ih nemas,cak mi na 063 kartici nije ni stigla poruka,samo sam primetio da su mi ubacena podesavanja,a na 064 stigne poruka koja se samo sacuva i vozi!!
Pozdrav
ako se misli na symbian samo neka se povrati imenik sve ostalo dovodi sa sobom punjenje memorije glupim repovima koji su backupovani. tj pod repovima mislim na ostatke programa koje backup prepoznaje kao sistemske fajlove.ludeo sam od toga na 7650..a tada mi je svaki kb bio važan
Ewo kako ja to radim...znaci...prvo, BACK UP (imenika, kalendara, svih vaznih dokumenata i fajlova, slika i melodija)...obavezno..., drugo, pripremiti neophodne programe u jedan folder(da sto pre vratite telefon u korisno stanje), trece, napuniti bateriju potpuno...ili neka bude bar do 2/3 puna, i cetvrto, odaberite momenat kad imate dovoljno vremena da odmah i vratite najvaznije programe u telefon...Pa to je otrilike to...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.