nokia 6230i life time?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

nokia 6230i life time?

Post od Malone »

Pozdrav svima.Da li postoji neki nacin da se proveri koliko je radila ova nokia kao recimo 6630?Mislim da li postoji neka sifra ili kako to vec ide kod ove nokie?

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Malone, sa ovom "sifrom" mozes da pogledas life timer, tj koliko je razgovarano...
*#92702689#
PozZ

ps U ovoj temi imas jos mnogo raznoraznih sifri, pa pogledaj i tamo, mozda ima jos nesto!
viewtopic.php?t=7521&start=0&postdays=0 ... ght=927026

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Hvala ti puno.Ne da me je mrzelo da gledam po temama nego sam u nekoj zurbi a treba mi to jer su me zamolili da pitam za sifru.
Jel vazi isto pravilo kao kod 6630 tj prikazuje samo sate i minute razgovora?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Malone, za sve telefone je isto - sati i minuti...

pozdrav...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kod 6230 ti to ne znaci puno jer kod te serije Nokia se isti relativno lako resetuje a kod BB5 Nokia (koja je 6630) je to dosta teze i nije bas upuceno dosta servisera u to!
Pozdrav 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Hvala vam svima na odgovorima.Kako onda mogu da proverim da li je nova?Moj brat je uzeo pre par meseci ali kaze da nije bas original maskica i da se ne vidi ekran u celoj velicini tj zaklanja ga maskica.To je zakljucio kada smo ga otvarali i video je veci ekran...Jel ima istine u ovoj prici ili se burazeru samo ucinilo???Ja nisam puno gledao telefon i samo sam bacio pogled par puta.Cuo sam reci hvale za ovaj model tako da sam ga preporucio prijatelju i sada se raspitujem da ne bih nekom dzabe isterao pare iz dzepa.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Meni se kod svakog telefona cini da je ekran veci kad se skine maskica, mislim da je to samo opticka varka... :wink:
PozZ

Odgovori