nokia 6230i life time?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
nokia 6230i life time?
Pozdrav svima.Da li postoji neki nacin da se proveri koliko je radila ova nokia kao recimo 6630?Mislim da li postoji neka sifra ili kako to vec ide kod ove nokie?
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Malone, sa ovom "sifrom" mozes da pogledas life timer, tj koliko je razgovarano...
*#92702689#
PozZ
ps U ovoj temi imas jos mnogo raznoraznih sifri, pa pogledaj i tamo, mozda ima jos nesto!
viewtopic.php?t=7521&start=0&postdays=0 ... ght=927026
*#92702689#
PozZ
ps U ovoj temi imas jos mnogo raznoraznih sifri, pa pogledaj i tamo, mozda ima jos nesto!
viewtopic.php?t=7521&start=0&postdays=0 ... ght=927026
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Hvala vam svima na odgovorima.Kako onda mogu da proverim da li je nova?Moj brat je uzeo pre par meseci ali kaze da nije bas original maskica i da se ne vidi ekran u celoj velicini tj zaklanja ga maskica.To je zakljucio kada smo ga otvarali i video je veci ekran...Jel ima istine u ovoj prici ili se burazeru samo ucinilo???Ja nisam puno gledao telefon i samo sam bacio pogled par puta.Cuo sam reci hvale za ovaj model tako da sam ga preporucio prijatelju i sada se raspitujem da ne bih nekom dzabe isterao pare iz dzepa.