Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kao sto i sam naslov kaze ova tri modela ce izaci i u Music edition,n73 i n70 su ostali isti imaju crnu masku i novi softver,uz n70 ce ici 1gb kartica,a uz n73 2gb kartica.A n91 ima sad 8gb memorije i on je u crnoj boji sa novim sw.Samo jos se ne zna da li ce oni biti isporucivani sa ovim sluskama(slika dole),a i sa tim karticama koje bi trebalo da idu uz n73 i n70,kad nas ce da prodaju samo telefon a ove sluske ako budu isle i karticu ce da uzmu da prodaju posebno.
Poslednja izmena od MilančeBGD u Sub, 07. Okt 2006. 14:06, izmenjeno 9 puta ukupno.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
WOW bas dobro deluju bar na slikama
Neverujem da ce ici takve slusalice (kao na slici) ali ako budu isle bice zanimljivo a nasi sakali ima da sve to ocerupaju i kao sto milan rece, da prodaju odvojeno
E bas mocno izgledaju u crnoj variajnti
Pogotovo ova n91 pa jos hard 8gb......n91 ovako crna podseca malkicu na onu cuvenu Matrix nokiu zar ne?
A za sluske.....mislim da nema potrebe za ovolikim slusalicama, nisu prakticne za nosenje dok ne slusate muziku tj morate ih nositi oko vrata ili nosati omanji ranac da ih spakujete
Sluške su Bouz i nema šanse da idu uz telefon, džaba nada, koštaju 225 funti .
Mali marketinški trik da pojača "Music edition" utisak. Ko se seća, n91 je uslikan sa Zenhajzer slušalicama, fora-evo nas zajedno, ima neko jači?
Wow!Nema sta!Dobar potez za nokiu ali sve je to deo marketinskog trika da se produzi zivot jednog telefona tako sto ce se osveziti music edition kompletom(ja sam samo dva puta u zivotu video 6630 ME i to je ima drug iz nemacke i jedna klinka koju sam sreo u kaficu).Retko ko ce uopste kupovati ME nokie kod nas u srbiji....P.S. Toliko o onim dobrim slushkama!!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.