3230 hitno potrebna pomoc !

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
speedykg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Okt 2006. 23:38

3230 hitno potrebna pomoc !

Post od speedykg »

Upao mi neki virus nemam pojma odakle a ni kako. Poslao je sam boga pitaj koliko mms poruka dok nisam provalio,nakon toga mi je skroz sj**o phon da nemogu ni u meni da udjem.U servisu mi rekli da mi garancija ne vazi jer mi je puko os i da moram da im platim da mi flesuju phon. E sad se pitam mogu li ja sam nekako to da odradim jer sam stvarno bankrot ovih dana?
Hvala unapred i nemojte mi zameriti ako sam se nalupao gluposti jer sam vrlo nervozan .

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

viewtopic.php?t=7010

ovako može, čisto oko toga, ali za 3230 nema, možda se pojavi. Što se "ne praviš lud" i reklamiraš fon, valjda "pucanje" OS spada u neku garanciju ??? pa neka flešuju. Al'neko će ti već reći tačno :)

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

speedykg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od speedykg »

Hvala na odgovoru a. Bio sam u servis gde mi radi tzv. drugar i nije hteo da mi prihvati reklamaciju :x
Resio sam to sa full format ali mi ostao jedan problem kad treba da se ukljuci screen saver pokazu mi se neke bele linije preko ekrana i moram da ugasim pa upalim phon da bi se sklonile. To resavam tako sto ubijem task screensaver u fe exploreru. ako ostoji drugo resenje bicu zahvalan

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Mozda da probas da instaliras "LargeTime Screensaver", ako ti rade ostale aplikacije koje si ti instalirao ne vidim razlog zasto i ova ne bi, daj mi mail da ti posaljem program ako ga nemas
HOX Titanium gray

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@speedykg: a na sta kog djavola vazi ta garancjia ako ne na softver (a samo na softver i vazi). Reci ti njima da se ne izmotavaju tu jer na garanciji lepo pishe "garancija ne vazi za potrosni materijal a to je: tastatura, maska, mikrofon, display, antena, zvucnik, kamera... itd..." tj. ako ti rikne nesto morash da platish taj deo da ti stave novi (nece to da rade na svoj trosak). Tako da, garancija vazi samo za softver! Drugim recima: probudish se jednog dana i npr. nece telefon da ti se upali, onda ti odesh kod njih i oni ti flasuju telefon za DZ (jer ne trose na to nista sem vremena).

Zakljucak: idi ti nazad tamo u radnju gde si kupio telefon i pitaj na sta ti vazi garancija ako ne vazi za te stvari koje sam ja nabrojao (prvo nadji kod tebe na papiru tu listu za sta sve ne vazi garancija) i on ce ti reci da vazi samo za Softver (a upravo je to kod tebe problem) i trazi da ti flashuju za DZ i ako i dalje nece onda jedino da pozovesh komisiju da se oni malo pozabave sa njima.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

speedykg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od speedykg »

Ma problem je sto komsija drzi servis, a problem sam resio formatiranjem.
Ja ako jos jednom odem u servis kod njega bice svasta...

@mkvb
Kad instaliram LargeTime Screensaver da li mtrebam da pokrenem nesto ili ce on sve sam da odradi?

speedykg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od speedykg »

@mkvb
Kad instaliram LargeTime Screensaver da li mtrebam da pokrenem nesto ili ce on sve sam da odradi?
Edit : izvinjavam se moderatorima nisam imao nameru da spamujem.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

speedykg, pa potrebno je da po instalaciji odes na temu (svaku moras posebno), edit i onda izaberes Large Time za screen saver...

pozdrav...

speedykg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od speedykg »

Opet brljavi :cry: Ma bas me briga gasicu ga preko fexplorera nije mi tesko.
Hvala svima na pomoci...

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

speedykg, nemoj da si blesav, zali se da ti pravi probleme, ne moras da se svadjas samo lepo kulturno trazi da ti flesuje telefon, ne dozvoli da te zeza za svoje pare!
HOX Titanium gray

Damjanic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 09:57

Post od Damjanic »

Druze kucaj *#7370# i upisi sigurnosni kod, vjerovatno je 12345 i to je to... kad se sve resetuje nakon jedne minute sam ce se upaliti i vjerovatno da neces imati probleme sto si naveo. Pozdrav

Odgovori